Garip ile beraber işten gelirken Kipa'ya uğradık. Biraz alışveriş de yaptık. Okula Garip ile beraber gidip geliyoruz. Garip geçkin yaşını bazen belli ediyor bazen bana küçük masraflar çıkartıyor ama olsun yine de onu seviyorum o benim yoldaşım, arkadaşım her gün yeni bir güne beraber başlıyoruz bir kere.
Bugün Dünya Sigarayı Bırakma Günü arkadaşlar. Ben geçen yaz başında bıraktım. Çok da rahatladım ve çok memnunum. Bunu ben yapabildiysem herkes yapabilir çünkü ben ileri derecede bir bağımlıydım sigaraya. Sigara mı içiyorsun bugün bırak arkadaşım kendin için..
Bir seyler uretmeyi ve kendi cozumumu ortaya koymayi seviyorum. Bu nedenle kendi karavani m i urettim ve kendi cozumumu hayata gecirdim. Benim karavanim bana gore gercekten guzeldi arkadaslar. Karavanimla pekcok guzel geziler ve kamplar yaptim. Hatta izci kamplarina katildim. Yaptigim hersey de hem cok kaliteli hem de guzeldi arkadaslar.
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün günün yemeği zeytinyağlı kerevizi pişirirken bir taraftan da evi süpürüp sildim. Bu ev ne çabuk tozlanıyor anlamıyorum. Birkaç günde yine makinalamak ve silmek gerekiyor.
Bugün Garip'im ile gittik okula. Çünkü hava yağmurluydu ve motosiklet için hava uygun değildi. Bazen Garip ile bazen maviş ile gidiyorum ve her gidişimde de otomobil veya motor sürdüğüm için zevk alıyorum.