Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 160,214
Arkadaşlar,

YBR 125 motorumla çok gezdim. Onunla ve önceki motorumla tüm Ege'yi gezdim desem yeridir. Şimdi yeni bir motor ve yeni bir heyecan olarak Honda PCX 150 almayı düşünüyorum. Ben daha çok şehirde geziyorum bu seçim benim için umarım yerinde olacaktır.

Bu akşam sevgili arkadaşım İsmail'e somon fileto fırında ve yanına da salatayla kola olmak üzere güzel bir menü hazırladım ve yemeğimizi yedik çok şükür. Bu akşam da Allah'a şükürler olsun kimselere muhtaç olmadan karnımızı doyurduk arkadaşlar...

Merhaba arkadaslar. Bugun de pazartesi. Herkese yeni bir haftadan gunaydinlar. Isiniz rast gitsin. Bereketiniz bol olsun herkese izmirden selsmlar.

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam arkadaşlar...

Dün akşam da sevgili arkadaşım ile güzel bir kahve keyfi yaptık. Bugün de yeni bir güne uyandık. Bugün Salı. İnşallah yine motosikletim mavişim ile işime gücüme gideceğim bugün.

Gunaydin gunaydin herkese... Bugun yine motosikletim ma V is ile beraber okulumuza geldik...

Ekli dosyalar

• d1dfd18b5772b42adc176802aea94fb2.jpg
    104.4 KB · Görüntüleme: 23

Bugun sonunda mavisime bir toz ortusu aldim. Cok da guzel oldu...

Ekli dosyalar

• 7a6e0fce4e4b1b1dbbb2b8e4d148010a.jpg
    58.3 KB · Görüntüleme: 22

Turk kahvesi keyfi saati arkadaslar. Afiyet olsun.

Ekli dosyalar

• 7474b4375ebea4c07149498329de8bbb.jpg
    57.2 KB · Görüntüleme: 23

Merhaba arkadaslar. Bugun okul cikisinda yamahaya gidip modelleri inceledim.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün de Mavişim ile işime gidip geldim. Güzel bir gündü. Bugün yorgun olduğum için yemek yapmadım. Dışarıdan söyledim.