Zakof' Alıntı:Aslında Ayaş, Güdül'ün Sorgun köyü var Ankara'ya 100 km uzaklıkta. Orman içinden geçiliyor, Sorgun Baraj göleti köyün hemen yanı. Çok güzel bir doğa. Olta ile balıkta avlanabilir. Gölün üst tararaflarında civar köylere alternatif orman yolları var. Bu yollardan 4x4 olmayan araçlar kışın gidemezler. Buralarda isteyen off road yapabilir.
Köye kadar standart araçta tabiiki gidebilir.
Google Earth'i ekleyemeyi bilmediğim için koordinatları veriyorum. 40 20.00' N, 32 13.00' E
Buradan inceleyebilirsiniz Sorgun'un konumunu.
BARSEM' Alıntı:Sorgun'a gideceksek Cumartesiden gidelim![]()
ozanyur' Alıntı:yakın biyerler olursa öğleden sonra bende katılırım. kayak merkezi güzel bir tercih olabilir
ozanyur' Alıntı:yok abi eski cj ile devam. elmadağ tarafları hem yakın hemde eğlenceli olabilir.
ferdane gül' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,ooo benim laptop bozuk oldugu için forumdan uzak kalıyorumama en kısa zamanda aranızdayım
....
Benim capon korede bırakın Mt yi,AT bile yok,Ankara'da da yağmur yağıyor ,çamurlanıyor...Ne yapsak ki biryerlerden hafta sonuna kadat MT bulmam lazım
...
ozanyur' Alıntı:çamura girmenize engel olabilirim ozaman![]()
![]()
![]()
.com' Alıntı:Neyse yaw şaka bir yana hem yakınlığı hem parkur nedeniyle bence de elmadağ iyidir gerisini detaylandıralım diyorum ben
bafralı' Alıntı:Ankara yakınlarında bir alternatif Akıncı ovasının kuzey tarafları kınık köyünün arkası tam offrad pisti sayılacak kadar güzel hafta sonu gezinti yaparken yukardan çektiğim birkaç fotoyu aktarıyım dedim.Bende 4x4 yok ama sizlere seve seve rehberlik yapabilirim.
![]()
![]()
![]()
erenatac' Alıntı:Büyük bir mani çıkmazsa bende katılacağım.İsmimi cuma günü eklerim.
.com' Alıntı:Alp
İlhanı tanıyorsun sanırım en son kavşak kaya etkinliğine onla gelmiştim kendisi kızılcahamamlı ve ışıkdağ civarındaki köylerden birinden onun söylemi bu yani yöreyi biliyor ve abi mümkün değil bu kış kıyamette gitmem ben oralara etkinliğe falan dedi tırstı![]()
Alfonse' Alıntı:Vayyyyy...... ;D
Ferdane copon kore, MT, AT kelimeleri felan...![]()
![]()
Hakkaten Landdir, Jeeptir sayfalarına boşa takılmıyormuşsun anlaşılan...
Bide Toyota' ya bak istersen. Orada da ciddi teknik paylaşım yapılıyor...
Sen cidden öğrenmeye başladın bu işi... Kimbilir senden öğrenecek ne çok şeyimiz vardır bizimde....
msmt' Alıntı:Kızılcahamam Soğuksu parkına geçen pazar ailecek gittik. İçeriye 10km kadar ilerledim. İleri kısımlarda rampalar çamurlanmış, en az at lastik lazım. Ağır devirde biraz patinajlı çıktım. İnmesi ayrı zevkli idi. Yanlız başımıza olduğumuzdan fazla ilerlemedik. Grup halinde gidilebilir. Bilmiyorum biraz uzak sayılır ve herkesi kesmeyebilir.