Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 292
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,660
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Büyük bir mani çıkmazsa bende katılacağım.İsmimi cuma günü eklerim.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Zakof' Alıntı:
Aslında Ayaş, Güdül'ün Sorgun köyü var Ankara'ya 100 km uzaklıkta. Orman içinden geçiliyor, Sorgun Baraj göleti köyün hemen yanı. Çok güzel bir doğa. Olta ile balıkta avlanabilir. Gölün üst tararaflarında civar köylere alternatif orman yolları var. Bu yollardan 4x4 olmayan araçlar kışın gidemezler. Buralarda isteyen off road yapabilir.
Köye kadar standart araçta tabiiki gidebilir.

Google Earth'i ekleyemeyi bilmediğim için koordinatları veriyorum. 40 20.00' N, 32 13.00' E

Buradan inceleyebilirsiniz Sorgun'un konumunu.

Bence çok güzel fikir...

Ben ekleyim google görüntüsünü müsadenle Özcan abi,
Bahsettiğin etap, gölün çevresini dolaşan yol mu abi?

[attachment=1]

Dosya, kaydet, görüntüyü kaydet diyorsun... Jpg formatında kaydediyor ekranı....
En azından google earth' te bu kadarını biliyorum ;D

sorgun.jpg

BARSEM' Alıntı:
Sorgun'a gideceksek Cumartesiden gidelim ;)

Bu Özcan abi' nin bahsettiği yer Yozgat sorgun değil, di mi?

Ben varım Barsem Cumartesiden gitmeye de, nerede kalıcaz? Kamp atmak v.s. için fizibiiilte çalışması yapmak lazım...
Pansiyon veya koşullarımıza uygun otel v.s.' de olur....

Bahsi geçen yeri iyi bilen var mı?

ozanyur' Alıntı:
yakın biyerler olursa öğleden sonra bende katılırım. kayak merkezi güzel bir tercih olabilir

Sensiz olmaz Ozan.... ;D

Kayak merkezinde kar durumu nedir acep?

ozanyur' Alıntı:
yok abi eski cj ile devam. elmadağ tarafları hem yakın hemde eğlenceli olabilir.

Eski Cj' mi???? ???

Ozan,
İnsan eskir, partner eskir ;D

CJ eskimez..... ;D

Alp

İlhanı tanıyorsun sanırım en son kavşak kaya etkinliğine onla gelmiştim kendisi kızılcahamamlı ve ışıkdağ civarındaki köylerden birinden onun söylemi bu yani yöreyi biliyor ve abi mümkün değil bu kış kıyamette gitmem ben oralara etkinliğe falan dedi tırstı :D

ferdane gül' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,ooo benim laptop bozuk oldugu için forumdan uzak kalıyorum :( ama en kısa zamanda aranızdayım ;) ....

Benim capon korede bırakın Mt yi,AT bile yok :( ,Ankara'da da yağmur yağıyor ,çamurlanıyor...Ne yapsak ki biryerlerden hafta sonuna kadat MT bulmam lazım ;) ...

Vayyyyy...... ;D

Ferdane copon kore, MT, AT kelimeleri felan... ;) ;) ;)
Hakkaten Landdir, Jeeptir sayfalarına boşa takılmıyormuşsun anlaşılan...

Bide Toyota' ya bak istersen. Orada da ciddi teknik paylaşım yapılıyor...

Sen cidden öğrenmeye başladın bu işi... Kimbilir senden öğrenecek ne çok şeyimiz vardır bizimde.... :smiley:

Mt takılması konusunda ciddiysen, bi lastik ebatlarını yazsana, buluruz belki ödünçte olsa.
Ama sırf bu gezi için, ödünç bul, tak, sonra çıkar felan, pek pek gerekli değil...

Konuşalım...

ozanyur' Alıntı:
çamura girmenize engel olabilirim ozaman :D :D :D

Engel olmak derken.... ???

CJ' ler lütfen parkurlara önce girmesin.... ;)

Oyuyorlar oraları, geçemiyoruz sonra ;D ;D ;D

Kızılcahamam Soğuksu parkına geçen pazar ailecek gittik. İçeriye 10km kadar ilerledim. İleri kısımlarda rampalar çamurlanmış, en az at lastik lazım. Ağır devirde biraz patinajlı çıktım. İnmesi ayrı zevkli idi. Yanlız başımıza olduğumuzdan fazla ilerlemedik. Grup halinde gidilebilir. Bilmiyorum biraz uzak sayılır ve herkesi kesmeyebilir.

.com' Alıntı:
Neyse yaw şaka bir yana hem yakınlığı hem parkur nedeniyle bence de elmadağ iyidir gerisini detaylandıralım diyorum ben

Ama km' ler katılmayı düşünen insanlar ve alacağımız kararlarda önemli tabiki....

Altaernatiflerin bize toplam km' lerini yazabilir mi bilen arkadaşlar?

Mesala, Sorgun köyüne gidersek, göl ve çevresini dolaşıp gelirsek toplam kaç km hareket edilmiş olur?
Göl çevresindeki yolu geçmek off road açısından bize keyif verir mi?

Aynı şeklide Elmadağ. Sadece yoldan oraya gidip, piknk yapıp dönmek istemyiyor çoğu kimse...

Soğuk Su içinde aynı şey geçeli....

bafralı' Alıntı:
Ankara yakınlarında bir alternatif Akıncı ovasının kuzey tarafları kınık köyünün arkası tam offrad pisti sayılacak kadar güzel hafta sonu gezinti yaparken yukardan çektiğim birkaç fotoyu aktarıyım dedim.Bende 4x4 yok ama sizlere seve seve rehberlik yapabilirim.

P1070226.JPG

P1070223.JPG

P1070225.JPG

Bülent bey,
Anladığım kadarıyla burası çok güzel ve siz civarı biliyorsunuz...

4x4' ünüz olmaması hiç önemli değil... Her şekilde -başımızla beraber- sizi ve katılırsa ailenizi alırız...
Önceden yazdığım gibi, 1. amaç dost insanlarla vakit geçirmek...

Ben tanımadığım insanların benimle yolculuk etmesinden hiç mi hiç hoşlanmam...
Hatta mecbur kalmayım tanımadığım insanları almamak için diye çeşitli yollar uygularım aracımda felan...

Ama, tanıdığım bildiğim insan için tüm imkanlarım başımla beraber ;)

Adınızı listeye yazar mısınız lütfen. Yanınada varsa binek aracınızı, yoksa "araçsız" yazın lütfen.
Bi de telsiz varsa onu ekleyin isminizin yanına. Mesala, telsiz olmayan bi araca alırız sizi. Konvoyun bu ihtiyacıda tamamlanmış olur.

Saygılar...

erenatac' Alıntı:
Büyük bir mani çıkmazsa bende katılacağım.İsmimi cuma günü eklerim.

Eren dostum, dün gece konuşmuştuk. Geleceksin gibi anlamıştım.
Üzüldüm bu mesajı görünce...

Kesinlikle seni ve Can' ı göremek isteriz aramızda ;)

Oki? ;D kardeşim... ;)

.com' Alıntı:
Alp

İlhanı tanıyorsun sanırım en son kavşak kaya etkinliğine onla gelmiştim kendisi kızılcahamamlı ve ışıkdağ civarındaki köylerden birinden onun söylemi bu yani yöreyi biliyor ve abi mümkün değil bu kış kıyamette gitmem ben oralara etkinliğe falan dedi tırstı :D

tam bize göre abi işte, kış kıyamet... ;D

Alfonse' Alıntı:
Vayyyyy...... ;D

Ferdane copon kore, MT, AT kelimeleri felan... ;) ;) ;)
Hakkaten Landdir, Jeeptir sayfalarına boşa takılmıyormuşsun anlaşılan...

Bide Toyota' ya bak istersen. Orada da ciddi teknik paylaşım yapılıyor...

Sen cidden öğrenmeye başladın bu işi... Kimbilir senden öğrenecek ne çok şeyimiz vardır bizimde.... :smiley:

Mt takılması konusunda ciddiysen, bi lastik ebatlarını yazsana, buluruz belki ödünçte olsa.
Ama sırf bu gezi için, ödünç bul, tak, sonra çıkar felan, pek pek gerekli değil...

Konuşalım...

Ferdane,

Bize şu "domuz gribi" hakkında bi konuşma hazırlar mısın?
Orada bi araya gittiğimizde keyifle dinleriz seni, sorularımızda olacaktır tabki.... ;)

Sen bu konularda inanılmaz bilgilisin?
Türkiye ordan burdan yalan yanlış bilgi almaktan bıktı... ;D

Gerçi bu konuda bayağı bi paylaşımda bulunmuştun sitede, gazetelerde felan yazılarında çıkıyor ama, ilk ağızdan dinlemek daha verimli olur... ;)
Bu konuda yazdığın bazı sayfalarda silinmiş galiba, nedense... :mad:
Bu düzelt, sil düğmeleride bi var, bi yok ;D Teknik bi sorun mu var acaba sitede? ???

Veya ben bulamıyorum senin değerli paylaşımlarını ???

Şimdilik en azından linkleri verir misin buraya?

Teşekkürler...

msmt' Alıntı:
Kızılcahamam Soğuksu parkına geçen pazar ailecek gittik. İçeriye 10km kadar ilerledim. İleri kısımlarda rampalar çamurlanmış, en az at lastik lazım. Ağır devirde biraz patinajlı çıktım. İnmesi ayrı zevkli idi. Yanlız başımıza olduğumuzdan fazla ilerlemedik. Grup halinde gidilebilir. Bilmiyorum biraz uzak sayılır ve herkesi kesmeyebilir.

Bu hafta olmasa bile, bi expedisyon gibi, kar yağdığında orayı bi ring halinde bitirelim Mustafa... Çok güzel doğası var, di mi?

En fazla 5 6 MT' li araç gibi kurallarıda belirleriz.
Pazar sabahı 7 gibi başlarız, öğleden sonra biter heralde...

2 tanede vinçli makine yaparız aramıza, yeter....

1 - Alfonse - Grand Cherokee Zj 5.2 - Mt - PMR....
2-TolgaMeltem G.Vitara AT+telsiz
3- Mustafa-Ebru Tezel Vitara, AT
4- eratech - Eren BALABAN / Jeep CJ-5 4.2 / MT + Telsiz (cb+pmr) + vs. + vs. + vs. + ...
5-Can Pektaş-jan Hyundai Galloper ATlastik standart
ben Ayaş yada Kızılcıhamam derim
6-Mustafa Arslankurt Terios 1,5 (soft birşeyler tercih sebebi araçta sürücüde acemi)
7- Kerem Hadımlı Niva / MT + daha bağlanmamış cb telsiz
8- sdarcan - Serdar DARCAN Grand Vitara - mt lastik
9- Barsem - Barış - RR veya ErenBalabanla beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR