Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,926
Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar)

Mangal için balıkları bulan Yüksel'in mutluluğu ;D

balkckp1.jpg

Gezenbilir sağlık hizmetleri... Doğal ortamda doğal ağrı tedavisi...

meditasyonnv5.jpg

Günün co-pilotu...BÜCÜR..

copilotdc0.jpg

Gezenbilir medya ekibi günsonu kritik yaparken ;D

medyaiz4.jpg

Etiketler

Sağol hural....inan ebu resimde eşime çok güldüm..hay yaşayın....doğal ağrı tedavisi:smiley:)

Umarım geçmiştir...Makbuz kesicezde:smiley:)

Mustafa bey bir şey aklıma takıldı...O gün aracınızda bir çekiş problemi varmıydı? Sanki arkalar çekişe devam ederken, ön de tepki yok gibime geldi....sanki araç 2 çekerdeydi...söyleyecektim unuttum..yanılmışta olabilirim..

saygılar..

Jeep34' Alıntı:
Mustafa bey bir şey aklıma takıldı...O gün aracınızda bir çekiş problemi varmıydı? Sanki arkalar çekişe devam ederken, ön de tepki yok gibime geldi....sanki araç 2 çekerdeydi...söyleyecektim unuttum..yanılmışta olabilirim..

saygılar..
aynı olay benimde gözüme takıldı dere geçişlerinde önlerde hareket yoktu

Evet....Yücel iyi akşamlar arkadaşım nasılsın?....Bu arada senin aracında bahsettiğin nazarlığın oluşumunu(tampon) ben gördüm..dur demeye fırsat olmadı.....

Hakan balıkları löp löp götürürken hiç öyle demiyordun ama iyiki tutmuşsun diyordun...
Şaka bir yana ; fotolarda anlatımında çok güzel ellerine sağlık

Uğur'cuğum, sert darbeli sürüş/tırmanışlarda arazi levyesi 4L'den atarak boşa çıkıyor, 4H'de bir problem yok.
Bunu test etmek için 4L-4H oynadım durdum zaten... Suda kaldığımda da levye 4L'de idi...
Bu problem onaylandı, bir şekilde halletmem gerek..

Bu arada gönderdiğin fotoğraflar çok iyi, fazla fotoğraf göz çıkarmaz bilesin...
Fakat, belki, bütün çekilen fotoğrafları bir arada toplayıp bir arşiv CD'si yapmalıyız...
Sevgiler...

Yüksel, fotoğrafları derlemekle ilgili bir faaliyet var mı?
Geziye katılanların tamamını tanıyan bir kişi ya da sen bu işi organize ederseniz,
derleyip toparlama işini ben üstlenirim.
Fatma Hn'ın gezi ile ilgili, bana CD ile verdiği, yaklaşık 130 adet fotoğrafı var,
foruma atmam mümkün değil.

Ya da buradan duyurmuş olayım... Çekim yapanlar tüm fotoğrafları bana göndersin,
tamamını bir araya getirip isteyenlere dağıtalım...

Halledersiniz tabiiki...Bahsettiğiniz problem olmasaydı Yüksel de vinçleme keyfinden mahrum kalırdı:smiley:)

Evet foto arşiv merakım benimde var...paylaşırım..tüm gezileri...

saygılar...

Birde geziler böyle keyifli geçtiği zaman bir dahaki ne zamana diye insan kendi kendine soruyo:smiley:) dimi Yüksel 'cim...))

MK51' Alıntı:
Yüksel, fotoğrafları derlemekle ilgili bir faaliyet var mı?
Geziye katılanların tamamını tanıyan bir kişi ya da sen bu işi organize ederseniz,
derleyip toparlama işini ben üstlenirim.
Fatma Hn'ın gezi ile ilgili, bana CD ile verdiği, yaklaşık 130 adet fotoğrafı var,
foruma atmam mümkün değil.

Merhaba Nustafa abi;
Bendede epeyce foto var bende onları bir cd yaparım diğer arkadaşlardan da rica ederim onlardanda alırım.
foto ve video arşivi gerçekten çok süper olur abi.

Jeep34' Alıntı:
Halledersiniz tabiiki...Bahsettiğiniz problem olmasaydı Yüksel de vinçleme keyfinden mahrum kalırdı:smiley:)
Uğur abi ;
insanın halinden anlıyorsun.Valla ne yalan söylüyeyim hakketten keyifliydi ;D

Doğru söylüyorsun Uğur abi.Yakın bir zamanda yaparız yine etkinlik
Bu sefer yaylalara çıkmak lazım.

Ama ben 1.dere geçişinden geçmeyerek ,beni vinçleme keyfinden seni mahrum bıraktım:smiley:))

Bi daha kine söz ...4. ben olucam...

Tamam.Söz abi 4. sırayı kimseye vermiycem :D :D

Evet bencede Yayla..Bu fikri tuttum....Hatta kamp..çadır falanda olur..ne biliyim:smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

SON KONULAR