O işide hallederiz Uğur abi,Jeep34' Alıntı:Eyvallah..Yüksel... ben kuma batmaya alışığım)..greyder bile zor çekti..hani hatırlatayımda...ben battımmı iyi batarım
)
Jeep34' Alıntı:herkese iyi geceler..Şile de akşam serin oluyor...eve giricemde))
Jeepcj7' Alıntı:aman ne trail rated ya....
valla girmek isterim ama iyi bir co-pilot lazım... dağ tepede bir yerleri kırarsak gezinin keyfi kaçar... gerçi çekip itecek bisürü araba olacak bu sefer....![]()
![]()
Detroit locker'da 30'unda geliyor ama 1 temmuza yetişmez![]()
iksje' Alıntı:Mustafa Abi bende varım. Cengizlerden ses var mı? Birde bu dalma meselesi nedir? Bi ıslanır çıkarız anlamında mı yoksa gerçekten dalmayı düşünenler mi var?
Bi ara arkadaşlarla kömür limanına gitmiştik..bana denettiler..iyi yüzme bilen ben bile panikledim boğuluyodumDeep' Alıntı:Tüplü dalış yapacaz gerçek dalışisteyen arkadaşlara deneme de yaptırabilirim
yücel' Alıntı:mert demek deneme yaptıracaksın peki ben bütün dalış ekipmanlarını bulurum ama yüzmeyi bilmiyorum bu nasıl bir deneme olur![]()
Jeep34' Alıntı:Bi ara arkadaşlarla kömür limanına gitmiştik..bana denettiler..iyi yüzme bilen ben bile panikledim boğuluyodum)
aynen dediğin gibi oldu..kendileri hava atacak ya..beni kurban ettilerDeep' Alıntı:birden derine daldırmadılar umarım, ben sahilde 2-3m. suda deneme yaptırıyorum, çok panik olanları ayağı yerde olacak şekilde başlatıyorum, max derinlik 5m., şu ana kadar tüm deneyenler mutlu mesut ayrıldılar, çoğu da sertifika aldı![]()