Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,853
Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar)

Eyvallah..Yüksel... ben kuma batmaya alışığım:smiley:)..greyder bile zor çekti..hani hatırlatayımda...ben battımmı iyi batarım:smiley:)

Etiketler

Çok şükür sıkıntı falan kalmadı ön takım,aks,alt takım ne varsa komple yenilendi cuma gününe kadarda yükseltiliyor Kışa doğruda arkaya bir kilit herşey tamam olacak inşallah (şimdilik)

Jeep34' Alıntı:
Eyvallah..Yüksel... ben kuma batmaya alışığım:smiley:)..greyder bile zor çekti..hani hatırlatayımda...ben battımmı iyi batarım:smiley:)
O işide hallederiz Uğur abi,
Benim vinç çekmezse Mertin 11.000 lik T-max var oda olmazsa makarayla hallederiz ;)

İyi bari..çabuk hallattim işini..ustan döndü demek...yükseltme işi de aradan çıkacak desene...Sen kilitle pek rahat edememiştin ama..günlüktede kullanıyorsun ya...başka formül bulmak lazım...hep kilit değilde...daha geniş zamanda konuşuruz....

herkese iyi geceler..Şile de akşam serin oluyor...eve giricemde:smiley:))

Jeep34' Alıntı:
herkese iyi geceler..Şile de akşam serin oluyor...eve giricemde:smiley:))

Alacağın olsun Uğur abi
Biz burda sıcaktan eriyelim nasıl uyuyacaz diye düşünelim senin dediğine bak şimdi,oldumu abi :smiley:
Şeytan kalkıp git şimdi Şile ye diyor ama..
Sana iyi geceler abi

Mustafa Abi bende varım. Cengizlerden ses var mı? Birde bu dalma meselesi nedir? Bi ıslanır çıkarız anlamında mı yoksa gerçekten dalmayı düşünenler mi var?

gerçekten dalmayı düşününler, dalış hocaları (deep) var grubumuzda...
Arada bizde bir ıslanır çıkarız elbet...

Jeepcj7' Alıntı:
aman ne trail rated ya.... :p
valla girmek isterim ama iyi bir co-pilot lazım... dağ tepede bir yerleri kırarsak gezinin keyfi kaçar... gerçi çekip itecek bisürü araba olacak bu sefer.... :D :D :D

Detroit locker'da 30'unda geliyor ama 1 temmuza yetişmez :(

Orkun abi Detroit kilit yerine OX markayı öneriyordunuz jeeplerde. Dana 44 dif.lerde.
İthal edemiyor muyuz yoksa?

Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar)

Valla ben asfaltta kullanmıyorum arabayı, ox luks kaçar.... daha birsürü masraf da var.. bide sıkıldıım gümrük işlerinden (2. el hardtop bile getirdim yani, yeter) gelen bir adam buldum rica ettim bu sefer bavulda geliyor.. OX'i başkasının bavulana rica ile koyamazsın zaten iri bir sistem..

Tüplü dalış yapacaz gerçek dalış :smiley: isteyen arkadaşlara deneme de yaptırabilirim

iksje' Alıntı:
Mustafa Abi bende varım. Cengizlerden ses var mı? Birde bu dalma meselesi nedir? Bi ıslanır çıkarız anlamında mı yoksa gerçekten dalmayı düşünenler mi var?

mert demek deneme yaptıracaksın peki ben bütün dalış ekipmanlarını bulurum ama yüzmeyi bilmiyorum bu nasıl bir deneme olur :smiley:

Deep' Alıntı:
Tüplü dalış yapacaz gerçek dalış :smiley: isteyen arkadaşlara deneme de yaptırabilirim
Bi ara arkadaşlarla kömür limanına gitmiştik..bana denettiler..iyi yüzme bilen ben bile panikledim boğuluyodum:smiley:)

olur olur :smiley: yüzme bilmeyen bi çok kişiye deneme yaptırdım, sonuçta boğulma riski olmadığı için gayet keyifli oluyor ama çok panik yapan insan için durum farklı olabilir :smiley: biraz sakin olduktan sonra bence hiç sorun yaşanmaz

yücel' Alıntı:
mert demek deneme yaptıracaksın peki ben bütün dalış ekipmanlarını bulurum ama yüzmeyi bilmiyorum bu nasıl bir deneme olur :smiley:

birden derine daldırmadılar umarım, ben sahilde 2-3m. suda deneme yaptırıyorum, çok panik olanları ayağı yerde olacak şekilde başlatıyorum, max derinlik 5m., şu ana kadar tüm deneyenler mutlu mesut ayrıldılar, çoğu da sertifika aldı :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Bi ara arkadaşlarla kömür limanına gitmiştik..bana denettiler..iyi yüzme bilen ben bile panikledim boğuluyodum:smiley:)

demekki neymiş yücel denizi kenardan sevmeye devam etmeliymiş :smiley:)

Deep' Alıntı:
birden derine daldırmadılar umarım, ben sahilde 2-3m. suda deneme yaptırıyorum, çok panik olanları ayağı yerde olacak şekilde başlatıyorum, max derinlik 5m., şu ana kadar tüm deneyenler mutlu mesut ayrıldılar, çoğu da sertifika aldı :smiley:
aynen dediğin gibi oldu..kendileri hava atacak ya..beni kurban ettiler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler