Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,852
Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar)

Deep' Alıntı:
birden derine daldırmadılar umarım, ben sahilde 2-3m. suda deneme yaptırıyorum, çok panik olanları ayağı yerde olacak şekilde başlatıyorum, max derinlik 5m., şu ana kadar tüm deneyenler mutlu mesut ayrıldılar, çoğu da sertifika aldı :smiley:
abi boğulacaksan büyük denizde boğul demişler 3 metrede ne işimiz var
en son deniz yatağı maceramda 5 metreye indim ben nasıl çıktığımı kendimde anlayamadım ya neyse :smiley:
bu can çok tatlı vermemek için imkansızı başarabiliyorsun :smiley:

Etiketler

Ben şu an Şile'deki evime geldim...Pazar günü limanda buluşmak üzere sizleri bekliyorum.Taze odun ekmeği peynir zeytin vs.kahvaltılıkları ben alıcam ...çaylarımızıda içip yola koyuluruz..
Görüşmek üzere
Uğur____

Yani şu kahvaltı olayını öyle bir söylüyosunki geziye katılamasam dizel bi araba bulup gelicem kahvaltıyı edip dönücem. Kahvaltı şahane gezi bahane.

ben sabah bursa ya doğru yola çıkıyorum bir aksilik olmazsa akşam dönerim pazar sabahı katılırım aranıza planlarımı geziye göre yaptım umarım bir sorun çıkmaz
aslında yarın tanışma toplantısına en azından 1 saatliğinede uğramayı düşünüyordum ama bursa işi ekstra çıktı malesef aracı kullanan arkadaşımız rahatsızlanınca mecburen benim gitmem gerekli
iş önce geliyor verilmiş sözler var ortada
akşam erken dönebilirsem tanışma toplantısınada uğrama düşüncesindeyim

Jeep34' Alıntı:
Ben şu an Şile'deki evime geldim...Pazar günü limanda buluşmak üzere sizleri bekliyorum.Taze odun ekmeği peynir zeytin vs.kahvaltılıkları ben alıcam ...çaylarımızıda içip yola koyuluruz..
Görüşmek üzere
Uğur____
denize nazır yapılan kahvaltı için uğur bey'e çok teşekkürler.

Uğur Bey,

Kahvaltı için çok teşekkür ederiz, Şile'yi her seferinde biraz daha seviyoruz :smiley:
Selamlar....

Uğur arkadaşım, bu iş tam "gezi bahane, kahvaltı şahane" oldu :smiley: Tekrar teşekkürler...
Yüksel, başta biraz boş boş gezinir gibi olduk ama, final çok iyiydi...
Dere, çayır, çimen, ağaçlar ve dağ; bu mevsimde ancak bu kadar bir arada olabilirdi.
Gurubu tanımak büyük keyifti. Dostlukları için harkese teşekkürler...

Fotoğrafları bekliyoruz, özellikle Fatma hn.'dan...

Kahvaltı süperdi... Orada telaşla size bir teşekkür bile etmedim... büyük kabalık ettiğimi şimdi düşünüyorum. Umarım başka bir gezide tekrar bir araya geliriz ve telafi ederim.

Var ama işteyim şimdi Mustafa abi... koyucam.

valla kahvaltı kısmına katılamadığım için yorum yapamayacağım ama
dere çayır çimen herşey güzeldi
dönüş yolunda içtiğimiz yorgunluk çayı içinde çok teşekkür ediyorum çok makbule geçti
saygılar

Kahvaltıdakileri saymazsak, çaysız geçirdiğim en uzun gündü. Onun için çay zamanı cuk oturdu...
Cem, bir daha ki sefere, herkesin ne istediğini baştan iyi konuşalım da, ayrılıklar olmasın be evladım... :smiley:
Aklımız sizde kaldı. Battınız mı, çizdiniz mi, devirdiniz mi? :D

Sen biraz zor girerdin :smiley: gibi geliyo bana ama,
Orkun arkadaşımızın cj'si içinde iyi bir test olacaktı aslında,
dere ve sonrasındaki orman etabı.

Battınız mı derken ben bir iki photo koyayım... devamını Cem yollar... uçağa yetişmem lazım..
Cem'in warn'u test ettik ( ben kendimi kurban ettim)
Rubicon'u denedik
Bir daha ki sefere artık test ederiz :D
Herkese selammm..

MK51' Alıntı:
Sen biraz zor girerdin :smiley: gibi geliyo bana ama,
Orkun arkadaşımızın cj'si içinde iyi bir test olacaktı aslında,
dere ve sonrasındaki orman etabı.

Hayır abi bende girerim... Her yerden geçerim ben... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler