Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,853
Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar)

benim araç geçtikten sonra bu araca çok hafif kalırdı o geçişler :smiley:

Etiketler

Hani... Yani... Pırıl pırıl boyalarına yazık anlamında söyledim.
Araç geçer-girer-çıkar da; sen yani... :smiley: :D :( :mad: ??? :eek: yermi...

ön tampon da sisin alt tarafında bir nazarlık bölüm daha oluştu dün dere geçişinde ama önemli değil ağaçların arasından geçerkende kapılarda bir kaç çizik oluşmuş onlarda zaten savaş boyası :smiley:
yermi ? yer yer :smiley:
suzukiyle nereye kadar offroad ?
galiba kırılana kadar :smiley:

MK51' Alıntı:
Hani... Yani... Pırıl pırıl boyalarına yazık anlamında söyledim.
Araç geçer-girer-çıkar da; sen yani... :smiley: :D :( :mad: ??? :eek: yermi...

Abi akşam görecektin sen arabayı... ne vinçin gıcırlığı kaldı ne bişey... ön tamponla yeri kazıdım... viraj demir ayırıcılardan biri problemliydi o zaten sağolsun bana fırsat vermeden ayırmış kendini... ve bu henüz başlangıç tabi... %100 lerim gelsin ben çamuru bekliyorum.

Abi beni dolduruşa getirdin sen... en kısa zamanda sahilde kalkış yapıcaz senle.

Yücel, "yer mi" yi Cem'e söyledim...
Cherokee'nin gerçeği bile photoshoplanmış gibi de... :D
Şaka bi yana, darısı başımıza Cem...

iksje' Alıntı:
Abi beni dolduruşa getirdin sen... en kısa zamanda sahilde kalkış yapıcaz senle.

Kalkış için yaşımız ileri Cem... :smiley:Boşver...
Gel, ormanda tatlı tatlı dolaşalım...

Abi darısı başımıza dediğin nedir? varya başında bir tane... Ya fotoğraf yok mu sizin gittiğiniz yerden bu arada?

iksje' Alıntı:
Abi darısı başımıza dediğin nedir? varya başında bir tane... Ya fotoğraf yok mu sizin gittiğiniz yerden bu arada?

Tamponlar, vinç, bagaj...

Fotoğraf çeken arkadaşlar göndersin artık...

Becerebilirsem Fatma arkadaşımızın çektiği fotoğraflardan bir kaçını gönderiyorim...
693282328_d33dd0a982.jpg

693282300_32281a8576.jpg

692395837_20d31b9041.jpg

692347657_8e6085fc06.jpg

692347559_9eeb207a92.jpg

mustafa abi
valla ben konvoyda bir ara gördüm aracı sonra kayboldu inceleyemedim imitasyonmuydu gerçekmiydi photoshoplanmış halimiydi bilemiyorum :smiley:
bende birkaç kare fotoğraf var şarj bittiği için fazla çekemedim akşam eve gittiğimde gönderirim resimleri
birkaç saniyelik birde video çekimi var oktay dereyi geçerken onu nasıl gönderebilirim bilmiyorum şarj o sırada bittiği için hepsini çekemedim

Belki Fatma bunların alasını gönderecek ama ben sabırsız davrandım...
Kusura bakmasın...

Yücel, bir CD'ye yüklersen daha sonra arşiv için onları alayım senden.
Bu teklifim tüm fotoğraf ve film çeken arkadaşlar için...
Sevgiler.

tabi yüklerim abi
kendim içinde bir arşiv oluşturuyorum
umarım bundan sonra ki gezi için fazla beklemeyiz yaz olduğu için geziler az heralde

Yücel, her cuma haberleşip, gelen-kalan sağlar bizimdir deyip yakın bir yerlere kaçabiliriz..
Burada görev yakın etapları bilen arkadaşlara düşüyor. Ben bu konuda birez cahilim...
Hatta bir gecelik kamp yapmak da işin içine girebilir...

herkese slm ben faruk bedir dün size katılmak ve sizlerle tanışmak gerçekten zevkliydi.umarım tekrarlarında yine birlikte olma şansını elde ederim.bu arazide zorlu sürüş olayına yavaş yavaş kendimi kaptırıyorum ve büyük keyif alıyorum.birde sizlerle birlikteyken edineceğim tecrübelerle dahada iddalı olmayı planlıyorum.

mustafa abi özellikle senden öğreneceklerim olduğuna inanıyorum ve seninle zorlu bir gezi yapmak isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler