Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,899
Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar)

arkadaşlar biz ümr çavuşbaşı mevkiinde keşif gezileri yapıyoruz birkaç tepecik ve balçık bulduk ama biraz daha uzun ve zorlu bir yer bulduğumuzda sizlere haber veririm birlikte deneriz.

Etiketler

faruk arkadaşım yaptıklarına bakınca senin zorlu dediğin yer benim için imkansız anlamına geliyor :smiley:

yücel abi sen ki dün o dereleri geçtin yüksek tepecikler hariç diyer etaplarda bize katılacağına inanıyorum

evet dün bir kez daha aracıma hayran kaldım ben dereye girerken ortada kalırım yüksel gelir çeker diye düşünmüştüm ama beni yanılttı
ama yiğidin hakkını vermek lazım bu mert in başarısı çok güzel yönlendirdi beni
suyun içinde baya uğraştı mert çok teşekkür ediyorum

Uğur abi

senide tebrik ediyorum güzelim makinayı o şartlarda zorlamak her baba yiğidin harcıda deyil..

arkadaşlar hepinize selamlar

işim çıktığından katılamadım.resimler geldikçe neler kaybettiğimizi görüyorum.muhteşem bir gün geçirmişsiniz.inşallah bidahaki sefere.

buarada resimler bukadar az değildir heralde.bekliyoruz resimleri....!

Herkese Merhabalar
Uğur bey size ve eşinize bu muhteşem kahvaltı ve misafirperverliğiniz için sonsuz teşekkürler :smiley:
İnanın eşinizin güler yüzü bile yeterdi bize

Bu keyifli günden birkaç kare de benden

aya15013.jpg

aya15010.jpg

aya15006.jpg

aya15005.jpg

aya15003.jpg

Merhaba

Sabah 9 da kavacık daki buluşmamızla ve Şiledeki güzel kahvaltının ardından başlayan gezimiz biraz planladığımızın dışında gelişmesine rağmen çok güzel geçti.
Hedefimiz Ağva ile Kerpe arasında ki koyları dolaşıp hem hafif off-road hem PİKNİK hemde DENİZE GİRMEK ti. 15 araçlık konvoyumuzla Şile ile Ağva arasındaki virajlı ve dar yollarında ilerlemek pek kolay olmadığından Ağvaya varışımız biraz gecikti.Ufak bir kilimli gezintisinden sonra denize girmekten vazgeçip rotamızı Ağva nın şirin bir orman köyü olan Hacıllı köyüne çevirdik.
Sonrasımı...
Fotograflar la anlatmaya çalışayım.

Uzun konvoyumuz kilimli rampasına cıkmadan önce
1.jpg

Kilimli
22.jpg

Faruk un dere geçişi
3.jpg

Mustafa abi in geçişi
4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Önümüze cıkan yıkılmış bir ağacı kaldırma çalışması
8.jpg

9-1.jpg

10.jpg

Yoksa Uğur abiyi karşıda bıraktığımızımı düşündünüz?
Asla bırakmadık,bırakmayızda. ;)
Uğur abide başarıyla dereyi geçti elbette.
11.jpg

12.jpg

çok keyifli ve güzel bir pazar geçirdik . katılan emeği geçen herkese teşekkürler.

15.jpg

Günün sonu, keyif zamanı ;D
13.jpg

14.jpg

Geziye katılan bütün herkese çok teşekkür ediyorum harika bir gün geçirdik.En kısa zamanda yenilerini tekrarlamak dileğiyle.
Herkese saygılar;

Bu arada arkadaşlar;
Gezide sıkı off-road yapmak isteyen arkadaşlar vardı anladığım kadarıyla.Yakın bir zamanda cok sıkı bir off-road gezisi ayarlıycam.(ayarlamalara bu günden başladım bile) ilgilenen arkadaşlara şimdiden duyurulur...
Emin olun çok sıkı olacak :smiley:

en son derede gördüm kendimi ;D
internet çok yavaş bu saate kadar sadece 6 resim yükleyebildim

DSC01358.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler