Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,899
Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar)

DSC01361.jpg

DSC01366.jpg

DSC01375.jpg

DSC01383.jpg

Etiketler

yüksel hocam

ben tuttum bu sıkı off-road fikrini her zaman her yere varım iddalı olmamakla beraber ayak uyduracağıma inanıyorum.Aşılmayacak tepe yoktur derim.

Rica ederim Yücel, yardımlaşma olmadan offroad olmaz zaten
Artık sana da bulaştırdık bu virüsü :smiley:

yücel' Alıntı:
evet dün bir kez daha aracıma hayran kaldım ben dereye girerken ortada kalırım yüksel gelir çeker diye düşünmüştüm ama beni yanılttı
ama yiğidin hakkını vermek lazım bu mert in başarısı çok güzel yönlendirdi beni
suyun içinde baya uğraştı mert çok teşekkür ediyorum

Uğur abi kahvaltı için çok teşekkür ederiz enfesti :smiley:
Yüksel abi rehberlik için çok teşekkürler sadece gittiğimiz yer değil etler de enfesti :smiley:

yuysal' Alıntı:
Bu arada arkadaşlar;
Gezide sıkı off-road yapmak isteyen arkadaşlar vardı anladığım kadarıyla.Yakın bir zamanda cok sıkı bir off-road gezisi ayarlıycam.(ayarlamalara bu günden başladım bile) ilgilenen arkadaşlara şimdiden duyurulur...
Emin olun çok sıkı olacak :smiley:

Abi herkes sonunda güzel gün gerçirdi, herşeyden önemlisi bu. Biz sıkı offroad istemiyorduk (hem eşler vardı, hemde Rubicon'u Can'ın ne kadar çizeceğinden şüphemiz vardı (ama çiziyo problem çıkmadı ormanda :smiley: )), biraz offroad istiyorduk, konuştuğumuz gibi öbür koya inmek için yol ararken Ati koca geniş CJ ile daracak bir yola saptı (ki ön şaftı bile takılı değil CJ'in ), ses çıkmadı ben ve Cem'de daldık peşinden bir araba ve 1 insanın sığdığı daracak bir patikada gittik ve Atiyi bulduk... önünde bitane takılmış FORD TRANSIT vardı, balta felan verdik toprak kırsınlar diye...Neyse sonuç olarak Can aradı herkes gitti diye, bizde TRANSIT' macerasında sonra günü birlikçilerin gel(e)meyeceği tarafa döndük (TRANSIT orda kaldı :p).... Hafif offroad yaptık, Cem'le birazda kurtlandık tabiiii..

Sıkı offroada varız, lightada.. önemli olan ormanda dağda tepede haftanın stresini atmak...

Mesela resimden anlaşılmasa, şehir çocukları olarak tırsarak yolun karşısından gelen manda sürüsüne yol vermek için epey abuksabuk yerlere geri geri tırmandık...

Cem'in tamponu sürttüğü yer..

Arkadaşlar memnun kaldığınıza sevindim.Tanışmak içinde iyi bir fırsat oldu.Yaz ve sıcakta bundan iyisi bencede olamazdı.

Ben ve eşim sizleri tanımaktan çok memnun kaldık..Hepinizin ne kadar değerli ve samimi kişiler olduğunuza tanık olduk ve bu bizi herşeyden öte dahada memnun etti..

Sizleri Şile'ye çağırma fikrini ortaya atan Yüksel kardeşimize ben tekrar teşekkür ederim .

Görüşmek üzere...Saygılar...

Deep' Alıntı:
Rica ederim Yücel, yardımlaşma olmadan offroad olmaz zaten
Artık sana da bulaştırdık bu virüsü :smiley:
evet mert virüs çok hızlı yayıldı nasıl zaptedeceğiz bilmem :smiley:
hadi yazın bu şekilde idare ediyorumda son baharda bir kaç değişiklik yapmam gerekecek
en önemlisi yükseltme sonra lastik uyarına gelirse bir de vinç
kusura bakma sizinle fazla vakit geçiremedim aslında kalmak isterdim ama eşimin evde işleri vardı
yoksa akşam keyfi güzel olurdu :smiley:
neyse bir daha ki sefere ben kaçarım sizinle :smiley:

uğur abi ilgi ve alakanızdan dolayı sizede çok teşekkür ederim aynı şekilde bizde sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk
en kısa sürede görüşmek dileğiyle mutlu kalın
selamlar saygılar

budur.
cok keyıflı olmus emegı gecenlere tesekkurler bende aranızda olmak ısterdım bırdahakıne artık.

Yüksel, sen ve vincin yanımızda olursa :smiley: (bizimki gelene kadar tabii) her yere varım...
Sevgiler ve tekrar teşekkürler...

mustafa abı isoff tansın sende sanırım ?

Mustafa abi gelemedik bu sefer bir dahakine.Bisikletle gezdik bizde :smiley: Hele bi Cj cıkarsa...

Kamil kardeşim sendemi burdasın selamlar..

hakan nasılsın ? :D cengız abı ye slm sole
bırde su tahoenun fıltre ve bujılerı kontrol edelım bıara

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler