Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,813
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010)

kamplıysa bende varım epeydır kampa cıkmadık

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010)

Kamp fikir çok güzel umarım havalar biraz yumuşar ;)

fatma_demirel' Alıntı:
merhaba, katılmayı düşünüyorum.ilk olacak kısmetse....araçlamı yoksa yaymı gidilecek..birde yanımıza neler almamız gerekiyor acaba?teşekkürler
Aramıza hoşgeldiniz :smiley:
İster aracınızla ister yürüyerek kamp alanına kadar gelebilirsiniz.
Ne şekilde katılacağınıza karar verdiğinizde size gerekli açıklamaları yaparız.Hoşçakalın :smiley:

serkan35' Alıntı:
biz gelcez sanırım jımny le tüm izmir grubu orda olacak sanırım ;D
nelerle gelmeliyiz scuktan başka ?

Araba ile gelecekseniz 5 litrelik pet şişede su. 2-3 bidon pek mahbule geçer.
Sucuk yanında iyi gidecek yiyecekler.
Ayran ve Bira :smiley:

Kamp masa ve sandalyeniz yoksa Çadır brandası kestirin brandacılara. Köşelerine kuş gözü halka taktırı yere sabitleyebilirsiniz.
İlerleyen günlerde diğer Off - road gezilerinizde ağaçların dallarına bağlayarak kendinize korunak yapabilirsiniz her zaman.

mdilek' Alıntı:
Araçla geliniyorsa bende gelmeyi düşünüyorum.

Evet hem araç ile gidilecek hem de yaya.
Araçlara rehberlik edecek arkadaşımız olacaktır mutlaka. :smiley:
Nejat ağabey yetiş.

erco' Alıntı:
kamplıysa bende varım epeydır kampa cıkmadık

Havalar aşırı yağışlı olmazsa kesinlikle kamplı olacak.
Tabii ben kamp yükü ile alacağım o mesafeyi.
;D

Hava durumuna bakayım bir

Hastane ile ilgili bir işim olmazsa ben araçla ve eşimle katılmayı düşünüyorum. Kamp için birgün önceden gidilir herhalde. KAmp konusunda bende çadır falan henüz yok. Bu tip malzemleri yeni yeni almaya başladım.

Hava Güzel olursa ki olacak Kamp için Cumartesi saat 09:30'da Termal Otel önünde toplanırız.
Araç ile gelecek kişiler daha geç bir saatte de toplanabilirler.
Malum kamp yerine kadar yürüyeceğimiz için erken toplanması gerekiyor Tabanway Off-Road yapanların.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Evet hem araç ile gidilecek hem de yaya.
Araçlara rehberlik edecek arkadaşımız olacaktır mutlaka. :smiley:
Nejat ağabey yetiş.

kılavuzu karga olanın ;D
elbette yardımcı olurum :smiley:

Selamlar .Sevgi ve saygılar .Bu bir kamp mı? Yoksa bir yürüyüşmü? olacak .Cumartesi ve pazar ???? Ayrıca kaç Km lik bir yürüyüş veya tırmanış bilgi verirseniz sevinirim.Malum gözümüz kesecekmi acaba ???

Metin Bey merhaba ,

Gezenbilir'in İzmir ayağının yürüyüşçü grubu ile Off - Road grubunu aynı anda beraber olmasını düşündüğüm bu etkinlikte hem kamp hem yürüyüş hem Off-Road yapacağız.
Tabii Off-Road konusunda arkadaşlara rehberlik yapamayacak olsam da diğer arkadaşlarımız rehberlik yapabilecekler.

Daha önce hava güzel olursa kamp yapacağız dememe karşın Hava yağmurlu olsa da ben kamp atacağım.

Yürüyüşe gelince yaklaşık 4-5 km.lik bir çıkış içeriyor. Bizim kamp yüksüz (Çadır-uyku tulumu vs vs) olarak 45 dk içersinde aldığımız bu mesafeyi kamp yükü ile yaklaşık 90 dakika da almayı düşünüyorum.

Tabii Off-Roadçı arkadaşlar kamp atacağımız düzlüğe arabaları ile rahatça (!) gelebiliyorlar.
Yeni açılan orman içi yol kamp düzlüğüne kadar ulaşıyor. Toprak kayması ve ağaç düşmesi sorunu yok ise.!

Etkinlik tarihlerine gelince ;

Kamp için
20 Şubat 2010 - Cumartesi ; Saat 10:00

Günübirlik için ;
21 Şubat 2010 - Pazar ; Saat 09:00

Her iki buluşma saati de Yürüyüş grubu içindir.
Tavsiyem Off - roadçı arkadaşlarında bu saatlere uymasıdır. Orman yolunun durumunu bilemiyoruz.
Geçen sene yaptığımız ortak etkinlikte Nejat ağabey önceden keşif yapmış olmasına rağmen etkinlik günü yola devrilen ağaçlar ve kayalar sebebi ile epey zaman kaybetmişlerdi.

Buluşma Noktamız ise;
Balçova Termal Otel Önü.

ben bir inceleme turu yapacağım

parkuru hem km hem zemin açısından fotograf destekli olabildiğince aktarırım

geçen yıl soft demiştik ama ....
bu arada nostalji olsun : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25572.0

Soft soft.
3 haftadır sürekli yağan yağmurlardan sonra.

Ağabey hatırlar mısın Nisan 2009'da kavaklıdere kampımızı.
Her yer şırıl şırıl dere idi.
Hemde Nisan olduğu halde.
Yağmurlardan çok sonra gitmiştik.

Şimdi ise yağmurların ertesi haftası orada olacağız.
Çamurlar - göletler - heyelan molozları sizi bekliyor olacak bence.

Keşif fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum

İstiyoruz,hemdeçok istiyoruz katılmayı.Birde başardıkmı bizi tutablene aşkolsun.Yaş ve kilo ayrca ilk defa olması beni düşündüüyor.İlginize teşekkürler.Sayın TEZMERTEK Sevi ve saygılar.

Sayın TezzMertek Sevgi ve saygılar 21 şubat pazar günkü doğa buluşması ve sucuk partisini İZMİR motokaravan (EGE ) motokaravancılarına iletebilirseniz sevinirim.Ben bahsetmiştim ama hangi linkte diye soruyorlar.İlginizi rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,138
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri