Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,843
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010)

Mesaj yazdım.
Ama ağır karavanlar için uygun olmayan bir rota bu.
Su - elektrik sorunu yaşarlar.
:(

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010)

Karvanlar elektrik ve su sorunu yaşamazlar ama araçların arazi şartalarında sorun yaşıyacağını düşünüyorum.

merhabalar
off road yapan arkadaşlar, barajın ordan ikiye ayrılan ve sağdan genelde yürüyüş gruplarının kullandığı yolu kullanamazlar diye düşünüyorum( Başka birr yol varmı manastırın oraya bilmiyorum).5 gün önce gittiğimde yol ortadan ikiye ayrılmış aradan nehir akıyordu.Biz yürüyerek zor aştık.Bazı yerlerde de yol adına hiç bir şey kalmamıştı.Şimdiki durumunu bilemem tabii.Umarım kamp olayı gerçekleşir.

4x2 normal araçlar bu düzlüğe ulaşamaz mı?

index.php

Bu Peugeot Partner çıktıysa ben de çıkarım diye düşünüyorum ama...

hpim0063.jpg

Yine de yolda yarıklar aradan geçen nehirler falan pek iç açıcı değil söylenenler.
Bizim yol arkadaşı alışıktır böyle maceralara, Dahası zincirim ve çekme halatım var. çamurda kalacağımızı sanmam. Ama önemli olan aşamayacağımız yükseklik farkı var mı yolda?

Bilgi verebilecek birisi varsa çok sevinirim.

Selamlar.

yugun' Alıntı:
Bu Peugeot Partner çıktıysa ben de çıkarım diye düşünüyorum ama...

Yine de yolda yarıklar aradan geçen nehirler falan pek iç açıcı değil söylenenler.
Bizim yol arkadaşı alışıktır böyle maceralara, Dahası zincirim ve çekme halatım var. çamurda kalacağımızı sanmam. Ama önemli olan aşamayacağımız yükseklik farkı var mı yolda?

Bilgi verebilecek birisi varsa çok sevinirim.

Selamlar.

ben hafta içinde yolu kontrol edeceğim, resimler eşliğinde bilgi veririm

not: bir tek rampada pejo'yu iktirerek çıkarabilmiştik ama genel olarak sorun olmamıştı
haklarını yememek lazım ekip de baya iyiydi :eek:

Teşekkürler,
Haber bekliyoruz.
Selamlar.

Aynen bende. :smiley:

Selam :smiley:
Dün Nejat Ağabey ile azcık sohbet etme imkanı bulduk.
Keşif gezisi fotoğrafları gelmedikçe özel arabaları ile gelmek isteyenlere bir cevap vermek mümkün olmayacak :smiley:

Snırım başka bir gezi daha var daha kötüsü bizim evin çatısı aktı ve BU PAZAR ustalar ancak gelecek ve malasef gerçekten sinir oldum ama sucuk partisine katılamamıyorum,çok istiyodum sizine tanışmayı ama bir türlü katılamamıyorum bu gerçekten can sıkıcı bir durum,

Biz kampımızı da atacağız yürüyüşümüzü de yapacağız.
Etkinliği açtım duyurusunu yaptım. Özel mesaj ile tüm İzmirli arkadaşlara mesaj da yazdım.
Bundan sonrası Seyahat Özgürlüğü kapsama alanına girmektedir.
;D

tabikide öyle özgürüz ama çatı akıyo işte ;D ;D ;D

:smiley:

serkan35' Alıntı:
tabikide öyle özgürüz ama çatı akıyo işte ;D ;D ;D

Sünger Bob'u davet etsene eve.
;D

20 Şubat Cumartesi hava ;

[attachment=1]

Cumartesi akşam yağmur gösterse de Pazar günü yağış yok.
Süpper süpper.

20 ?ubat Cumartesi Hava.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri