Gezenbilir Multi - Disipliner Erdek Kampı :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,115

phobios

Zirve
Yer
istanbul
Enigma kardeşimizin önerisi ve TREK Bisiklet kampanyasından faydalanacakların sayısı malumunuz. O vakit şöyle bir Kapıdağ / Erdek rotası çizerek ve çadırları bisikletlere yükleyerekten bir iki gece kumsal, deniz, sucuk tadında zaman geçirsek de mi ne yapsak nasıl kim ne zaman?

Buyrun bakalım ...

Etiketler
Abi dün gece Okan paşam ile görüştüm. Kısmetse Temmuz ilk haftasına kadar bir faaliyet yapacağız. Ama hedef daha büyük. Tüm bisiklet severleri kapsayacak, birleştirici özellikte, kamp konaklamalı... vs. detaylı bir bisiklet festivali. Okan konu ile ilgili olarak Erdek Belediyesi ile görüşebileceğini söyledi. Zaman olarak festivali Temmuz'un ilk haftasına yetiştirimiyiz tam kestiremiyorum ama festivali bu yaz sezonunda gerçekleştirmek için gerekeni yapmaya çalışacağız. Okan rota ve kamp konaklama konusunda da bize yol gösterecek.

Herkese selamlar,

Görüşmek üzere...

Temmuz ayı başında olabilceiğini düşünmüyorum buradaki sıcaklıklar gerekse benim bu organizasyondaki katkılarımı tam ve aktif yürütemeyeceiğim 40 günlük bir staj durumum var yapılacak gezenbilir bisiklet festivalini ağustos sonunda yada eylul başında yapılması hem sıcaklık uygun sürüş hem de benim buradaki işeleri ilertebilmem için daha uygun bir zaman.... tabi siz nasıl uygun görürseniz ben herşeye varım :smiley:
phobios atlantis ve diğer gezenbilir üyeleri ile...

birincisi bu sene olur senye bir daha yaparız bu sefer farklı bişekilde daha kapsamlı :D ozaman geleneksel olur..
ama ikinci üçüncüsü yada 4üncü gelicektir :smiley:

Madem kimsler ses etmiyor geliriz ederiz yaaprız diğe ben biraz daha ikna edici ve birazda güzellik açısında bi kaç foto ekleyeyim bakalım yorumlar ne olucak...
P1020591.jpg

DSCF0006.jpg

işte gidiş yolundan bir kaç manzara haziran ayında yapılan motorsiklet şenliklerinde çekilmiştir.... bizde aynı yol güzergahını takıip edebiliriz..
DSCF0016.jpg

DSCF0001.jpg

yollar çok çeşitli ve güzel manzaralı olucak her dakika farklı bir bakış açısı ve farklı anları yakalayabilirsiniz...
DSCF0007.jpg

DSC04700.jpg

DSCF0121.jpg

işte kamp kurucağımız yerden 150m ileride ki koy ve deniz umarım herkez benimle aynı fikirdedir... :smiley:
m180.jpg

ve manastırdan bi kaç kare burası ile ilgli anlatılıcak ve görülücek yeterince fazla şey var...
DSCF0226.jpg

DSCF0224.jpg

bir başka açıdan manastır....
m127.jpg

ve en güzel anlrdan bir tanesi tüm günün ve herşeyin yorgunluğunu attıktan sonra ERDEKte gün batımı :smiley:
DSCF0024.jpg

bunlar sizlere gonderebileceğim sayısız fotoğraftan bir kaçtanesi asıl olarak buraya gelip tüm bu doğal güzellikleri ve tarihi birlikte keşifedip yaşamak
umuyorum ki eklediğim fotoğraflar size yetmez ve tarihini belirleyeceğimiz Gezenbilir kampında buluşuruz...
görüşmek üzre.
Okhan BABUCCU

Okan biz en azından Temmuzda küçük bir gezi yapalım oralara. Eylül ayı başında ise kapsamlı geniş bir organizasyon yaparız.
Arkadaşlar bisikletleri almayı müteakip hemen organize oluyoruz.

Görüşmek üzere...

kesinlikle koyarım ozaman :D gelişmeler var çok yakında sizlere bildiricem gözünüz bürada olsun bomba gibi bir kamp olabilir herşey isteiğim gibi olursa

malesef ben ayın 1 inde ankraya yolcum tanışamyı çok isterim... eğer daha once gelirsen her zaman beklerim..
bu arada kamp ile ilgi ufak görüşmelerim var tekrarlıyorum bittiğinde ve kesinliğe bağlandığında sizlere ayrıntıları ile bahsedicem...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR