Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 325,487
Bugün yeğenim Buğrahan beni yeni arabasıyla Köfteci Yusuf'a götürdü. Güzel bir gündü. Restoranların ve Cafelerin açılması güzel.
 

Etiketler


Evet Haziran ayına girdik ve daha önümüzde Haziran ayı var. Temmuzla birlikte tatil başlayacak ve daha özgür olacağız tatilde. Belki karavanla da gezebiliriz. Karavansız da... Bu tatil tam olarak ne yapacağıma karar veremedim. Duruma bakacağım artık. Belki de karavanı okuldan hiç kıpırdatmayabilirim. Bu durumda Güçlü ile kamp yapma veya Otel-Motel-Öğretmenevi kullanma seçeneklerini değerlendireceğim. Gezmenin şekli ve türü ne olursa olsun. Gezmek güzel. Ne demiş atalarımız: Bizz hep Gezenbilirciyiz!...
 







Karagedik'te Vodafone TV ile sorunsuz tv izliyoruz. Veri kotadan düşmüyor. Takılma-Donma da yok. Bana sadece burada çekse bile yeter bu vodafone TV.
 


Müzik ve Kitap saati, Hakan Günday Kinyas&Kayra...
Kitap pek sarmadı ama şimdilik okuyorum.
Sarmayan kitapları 80 sayfada falan bırakırım.
Bunda 110'u geçtik. Hala okuyoruz...
 



Bugün de karavanım Pirikamp'ın içinde epey serbest vakit geçirdim. Vodafon TV'yi denedim. Sonuç gayet başarılı. Küçük şirin gezenevim şimdilerde okullu oldu. Beni okulumda ağırlıyor. Seviyorum karavanımı, yaşamayı...
 




Hocam Karagedik karavan için ideal bir yer aslında illa deniz takıntınız yoksa kamp amaçlı tatilde bile arada kafa dinlemek için kaçılabilir.
Evet. Rahat rahat okuyabileceğimi düşündüğüm bir yer. Kendi okulumda bir köşe... Bakalım. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... Çok da klasikler yönünden zengin bir Okul kütüphanem de var. Okuyup bitirmeye ömür yetmez. Öylesi yani.
 




Daha ne olsun
Böyle sakin yer bulmak için artık istanbulda yüz km. Yol almamız gerekiyor maalesef.