Budapeşteyi geçtik, Bir de sınır geçtik ama nereye girdik ben anlayamadım. 750 km bitti kaldı 1000 km. Şimdi oyunu pauseye aldım. Jose Saramago'nun Körlük kitabını okuyorum. Arada canım sıkılınca direksiyon başına geçip bi 300-400 km yol yapıp yine bırakıyorum oyunu. Şu anda 34 ton Forklift yüklüyüz, dorse geniş ve uzun yolda sağa sola takılıp duruyor manevra yaparken. Gerçekte olsa mal zayi olmuştu valla... İşte böyle beş kuruş mazot parası vermeden evden geziyoruz Avrupa'yı...
Jose Saramago'nun okuduğum ilk kitabı. Bir Ocak gecesinde bitti. Çok heyecanlı, dehşet verici, insanın kanını donduran, düzen üzerine, insan üzerine düşünmeye sevk eden, çok sürükleyici bir kitap. Ben çok beğendim. Yazarın kütüphanemde okunacak başka eserleri de var. Ve zaman içerisinde başka kitaplarını da okumak isterim.
Jose Saramago’nun okuduğum ilk kitabı. Bir Ocak gecesinde bitti. Çok heyecanlı, dehşet verici, insanın kanını donduran, düzen üzerine, insan üzerine düşünmeye sevk eden, çok sürükleyici bir k…
Evet güzel olurdu ama böyle bir şey çok mümkün değil tabii. Ben basitçe taksiye binip gideceğim inşallah Şubat tatilinde. Uzun süredir bırakın otobüsü taksi bile kullanmıyorum. Ama bence birazcık riske girmeye değer Kuğulupark'ta kuğulara bakmak için. (Ve Tunalı gezisi için tabii)
Evet güzel olurdu ama böyle bir şey çok mümkün değil tabii. Ben basitçe taksiye binip gideceğim inşallah Şubat tatilinde. Uzun süredir bırakın otobüsü taksi bile kullanmıyorum. Ama bence birazcık riske girmeye değer Kuğulupark'ta kuğulara bakmak için. (Ve Tunalı gezisi için tabii)