Hayalinizdeki 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,936

Etiketler
hayalinizdeki

Ynt: Hayalinizdeki 4x4

Benimse hayal repertuarım o kadar genişki hangisi aklıma geliyor ve canım çekiyorsa kendi kendime aklımda kalana kadar altımda kalsın felsefesiyle sırayla hepsini deniyorum..

muratkorkmaz54' Alıntı:
benim hayalim CHEVROLET TAHOE bir gün mutlaka benim olacakkkkk....

Dostum tavsiye ederim ben çok keyif aldım ve( bilen bilir )tahoe bu işi yapmaz dedikleri halde nerelerden geçti o cüsseye ve tonaja rağmen..

XJ.in yerine Toyota FJ ya da Jeep Wrangler Rubicon, HR-V.nin yerine Jeep Patriot olsa güzel olurdu ;D

çok şehvetli duruşu var tam konfor aracı sağlam bir yapısı var ama araziye kesinlikle gelmez diyorlar bana göre amerika kendi ürettiği araçları vatandaşları hertürlü şartlarda kullansınlar diye yapıyolar her detayı iyice düşünerek hareket ediyolar

selam ben 96 model pw250 docum olmasını isterdim ama cok özel sekil dizayn ederdim 35 13.5 16 lastikler saseden 4 cm yüksekte olacak kupa önde 9 tonluk vinç mazotlu orjin dodge motor sanzımanı 4 ileri cj6 sanzıman araziside aynı saftları daha kalın yapıp akıslarıda kalınlastıracam tabiki olmassa olmas roll bar klima telsiz ondan sonra kim tutar beni istanbuldan cıkar direk köye erzuruma daglara off road yazın ne zevkli oluyor işallha bu senede yazın gidecem bu hayalimde gerçek olursa deymeyin keyfime

Hiç tereddütsüz Toyota FJ Cruiser
SL-15.jpg

Araç esasen amerikan pazarı için üretilmiş ancak petrol zengini arap ülkelerindede sıkca görülen bir araç.
Hummerin ana şirketi General Motor son yıllarda buyuk prestij kaybetti ve japon toyota geçen yıl General Motorun tahtına oturarak birinciligini ilan etti şimdi dunyanın en buyuk otomotiv firması toyota. bu buyukluk her çeşit aracı üreterek her kesime hitap etmekle ve toyotanın teknik sorun çıkarmayan otomobilleriyle pekiştirildi.
yukardaki Toyota FJ Cruiser amerikan rakibi Hummerin hitap ettigi kesim için üretildi ve çokta başarılı bir araç oldu.
araç amerikan pazarı için oldugundan dolayı aracın offroad ekipmanları amerikadan tedarik ediliyor.
ülkemizdeki dagıtıcı firma ToyotaSA FJ cruiseri resmi olarak getirip satmıyor.
ancak aşkın jeep, ss motors gibi özel galeriler bu araçları 90.000 dolar gibi bir rakama getiriyor

Süpermiş bu, güzel yapmışlar. Amerika'da çok uygun fiyata satılan bir araç ancak motor hacmi nedeniyle Türkiye'de çok vergi biniyor üstüne.

tek kelimeyle mükemmel bir araç... kardeşim adamlar yapıyolar yaaaaaaaaa bizde sadece böyle bakarızz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR