Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unimog-cu in mystery Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,550

Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

• H1 Hummer?

Kullanılan: 31 31.0%
  • 406 Unimog MB?

Kullanılan: 69 69.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

ben nivanın o eğime çıktığını bizzat biliyorum hemde 3 silindirli haliyle . ilk silindirde ateşleme sorunu vardı. birde yeni pathfinderin tırmanma açısı 26 deerece olarak gösterilmiş ki bu çok komik. bence veriler doğru değil. eskisi yani bendeki model bile daha dik açıya çıkıyor hemde dandik yol lastiği ile.

Etiketler

Humma Humma Zoot Zoot!

http://www.youtube.com/watch?v=lpxoomyFs_0

Konu reklam olunca Hummer 1 numara

http://www.youtube.com/watch?v=BVTJvihZFRY

Humma Humma Zoot Zoot!
Müzik eşliğinde çok güzel bir anlatım olmuş. :D :D Yapanı yaratıcılığından dolayı tebrik etmek lazım.

abi yazık ya :D çok kötü.

tamam kabul hummer kötü, bende LR (Hummer Recovery Vehicle) taraftarıyıma ama bir araç bu kadar da yerilmezki
, bakınız alet neler yapıyor herkesi peşine takmış :p
[youtube=600,470]z0N7lXwfveM[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=fWfwn2D_Ek4

birde şuna bakın :D

balum' Alıntı:
tamam kabul hummer kötü, bende LR (Hummer Recovery Vehicle) taraftarıyıma ama bir araç bu kadar da yerilmezki
, bakınız alet neler yapıyor herkesi peşine takmış :p

Ahahah Erdem merhaba , Çok komik bir video yaw , Büyük ihtimal ben oradaki engellerin çogunu arazi vitesine elimi sürmeden geçerim gibi geldi. ;D

En çok şeye güldüm kuma LOOSERS yazıyolardı ya koptum orda.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Büyük ihtimal ben oradaki engellerin çogunu arazi vitesine elimi sürmeden geçerim gibi geldi. ;D
Merhaba Yavuz abi, koskoca amerikan ordusunun ilk tercihi niye öyle diyosun :p bırak karizmasını bozmayalım arkadaşın video konuşsun yeter :D
[youtube=600,470]sD1uhhJLQI0[/youtube]

Bu tartışmaya son noktayı koyuyorum ;D
503301.gif

503292.jpg

En güçlü 4x4

Zorlu arazilerde kullanım için geliştirilen Hummer, otoyolda da otomobil konforunu aratmıyor. Hummer'da, radyo/kaset çalar, halojen farlar, ısıtmalı arka camlar, merkezi kilit sistemi, hidrolik direksiyon, otomatik camlar, klima, cd çalar gibi aksesuarlar bulunuyor. 4x4 olan Hummer'ın 6.5 litrelik V8 motoru 170 beygir gücünde. Hummer'ın 195 beygir gücünde bir başka motor seçeneği de bulunuyor. 60 derece yokuşa tırmanan, 40 derece yana yatabilen, yarım metre yükseklikteki engelleri rahatlıkla atlayan Hummer, bir metre derinliğindeki sulardan geçebiliyor. General Motors'un V8 silindirli 6.5 litrelik turbo dizel motoru kullanılıyor. 0'dan 100 km. hıza 18.4 saniyede çıkan Hummer, fabrika verilerine göre 134 kilometre son sürate sahip.

http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1999/02/17/97108.asp

60 derece diyor yaw :smiley:

beylerher aracın ağırlık merkezi tırmanma açısını derecesini etkiler. ayrıca bu eyimde 6 araç boyu ilerlemesi gerekir.uzun şasili aracların lr 110 mog gibi tırmanma deyerleri daha yüksek olması bu yüzdendir . herşeyi ile aynı olan sadece ön arka teker arası mesafesi farklı olan iki araçtan daha uzun olanı daha dik rampada iler lerken kısa olanı arkaya yuvarlanır. bir eşyanın bir yüzey üstünde devrilmeden durabilmesi için yüzeye temas eden en arka noktasını izdüşümünü agırlık merkezinin geçmemesi gerekir
yaşasın defender sen ii ki varsın seni çok seviyorum sen muhteşem bir araçsın ;D ;D ;D

Evet doğru ama defenderde 90, 110, 130 için aynı değerler verilmiş ;D

90 ile 130 arasında en az 40 inch uzunluk farkı var , yaklaşık 101 cm. ayrıca 100 inch dingil açıklığı olan Disco ve RR SWB içinde değerler aynı. Motor ve şanzıman ayrımıda yok, 2 1/4 benzinli 60 bg. motorda aynı, 186 bg v8 de, 65 bg 2.5 düz dizelde, Benim anladığım bizim minimum değerimiz 45 derece üstü size kalmış diyorlar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR