<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model</b><br />
<br />
pols bey arkadaşım sizi çok iyi anlıyorum aracınızı hayırla kullanın yapılabilecek en iyi işlerden birini yapmışsınız bunu zamanla göreceksiniz gelelim fikir ve yardıma bu o kadar geniş bir konuki neresinden başlanmalı neresinden anlatmalı evet araç ingilizce bu araçlarda en çok dikkat edeceginiz ilk basamak konu aracın benzin seviyesini çeyrek deponun altına düşürmeyin,yada benzin lambası yanık dolaşmayın kolay arızalanır ve araç yürümez en kötüsü pahalı bir benzin pompasıdır,ikinci konu akü seviyeniz araç çalışırken 14 voltun altına düşmemesi gerekir,aracın suyunu yagını herhafta mutlaka kontrol edin ve bu araçları hararete maruz bırakmayın,duruşlarda aracı boşa almayın,mutlaka amerikancı bir usta tanıdık edinin,sıkıştıgınız konularda sitede paylaşın mutklaka bir destek gelir,kafanızı karıştıran bir konu varsa tel açıp sorabilirsiniz benim tel numaram 05374989757 yıldırım büyüksungur eskişehirde yaşıyorum bende aracımı almazdan önce araç hakkında internetten ögrendiklerim haricinde hiçbirşey bilmiyordum,şimdi kullana kullana tecrübe edindim bu sitede bu işin erbablarını bu araçların ve diger araçların gerçek duayenlerini bulursunuz parayla pulla sahip olamayacagınız arkadaşlıklar ve dostluklar edinir bilgi paylaşırsınız..dedigim gibi sıkışırsanız bana telefon açabilirsiniz yeterli oldugum her konuda ingilizcede dahil yardımcı olurum tya tel açın ya bu siteden soru sorun her ikisde olur..</div>