Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan polismen2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,602

polismen2

Ana Kamp
Yer
tekirdağ
merhabalar 93 model 5.2 v8 grant crokee aracım var

yakın zamanda aldım

daga önce bmw kullanısıydım

yani sözöün özü amerikanlar hakkında bilgim az haatta hiç yok gibi.

aracı servise elbette gösterdim sorun yok.

ama bilen kişilere sormak isterim ki.

bu aracın kullanmanın avantajı nedir_?
dez avantajı nedir_?

aracı kullanırken nelere dikat etmeliyim_?

bu aracı bilen kullanan kişilerden bilgi alamk istiyorum ayrdımcı olursanız sevinirim.

ve negibi güzel olumlu özellikleri vardır_?

Etiketler
Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model

v8 var ,sensor var,beygir var, deri koltuk var,parça var ,usta var,çok yakar çok kaçar, var da var....nerden isterseniz oradan bakabilirsiniz.hayırı olsun..ne amaçla kullanacaksınız?

Selamlar oncelikle bir duzeltme yapalim GRANT CROKEE degil GRAND CHEROKEE ufak bir duzeltme olsun, araciniz 93 model nasil soyliyeyim zaman zaman cok agir masraflar ile karsilasacak ama nazini cekecek gonlunuz katlanacak, kendinize bir ayakkabi alirken 10 kere dusunurken lank diye cikan 1000 tl masrafi gozunuz kapali odeyeceginiz bir arac bilmem anlatabildimmi :smiley:

darkcity2000' Alıntı:
Selamlar oncelikle bir duzeltme yapalim GRANT CROKEE degil GRAND CHEROKEE ufak bir duzeltme olsun, araciniz 93 model nasil soyliyeyim zaman zaman cok agir masraflar ile karsilasacak ama nazini cekecek gonlunuz katlanacak, kendinize bir ayakkabi alirken 10 kere dusunurken lank diye cikan 1000 tl masrafi gozunuz kapali odeyeceginiz bir arac bilmem anlatabildimmi :smiley:

Bu çok ağır ve acımasız oldu galiba :smiley:

ya kırmayın polis kardeşimizin hevesini istemiş almış ..polisman arkadaşım hayırlı ugurlu olsun..kolay degil tabii aslında arkadaşlar dogruyuda söylüyor bu arabalar manyak zevkli çok güçlü kuvvetli karizmatik alışkanlık yaratan bir o kadarda tehlikeli araçlar ne açıdan her an herşey olabilir komplike bir araç oldukları için bilmedigin pek çok şeyle karşı karşıyasın bunlar öyle arıza filan degil araba felsefesine aykırı hiç duymadıgın görmedigin bir sürü sistem yöntem yani artık araba sahibi degil hem otomobil hem uçak hem jeep hepsi bir arada şimdi kullan bakalım öyle bmw filan tamam bende bmw kullndım 3,16 bmw m vardı fakat bu elindeki makinanın yanında bmw filan ufak kalır bilesin

gözün korkmasın her insanın hayatının bir döneminde yaşaması gerekn bir tecrübe olarak bakalım olaya...seve seve yapılır yapılan herşey merak etme.

SELAMLAR ARKADAŞLAR

ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTERİMKİ
ARAÇTA SIRALI OTOMATİK ÇOK PAGALI BİR LPG TAKILI

İSTER BENZİN İSTER LPG ŞEÇENEGİ VAR.

LPG ŞEÇENEGİ İLE BİLE İNANILMAZ PERFORMANS SAGLIYOR

ARACIMI

ARAZİ
KUM
ÇAMUR
OTOBAN
GİBİ ALDIKTAN SONRA 4 TESTE SOKTUM

LPG İLE KULLANDIGIM HALDE

BÜTÜN TESLERİ ON PUAN ÜZERİNDEN

10 İLE TAMAMLADI

MAŞŞALLAH KUSURSUZ YANİ

PERFORMANSI GÜÇLÜ MOTOR SESİ MOTOR GÜRLEMESİ ÇOK HOŞ
SESİ VAR

ŞUNUDA BELİRTEYİM.

6 AY ÖNCE ARACA BAŞTAN AŞAGI BAKIMA SOKULMUŞ A.Z HERŞEYİ ELDEN GEÇMİŞ ONARILMIŞ YENİSİ TAKILMIŞ VESAİRE 5 MİLYARLIK SERVİS FATURASI ELİMDE .

BMW 750 İ LONG KASA MAKAM ARACI KULLANMIŞTIM

ODA TANK GİBİYDİ

AMA BU ÇOK FARKLI GRAND CHEROKEE 5.2 V8 MOTOR

ARACIMDA ORJİNAL TAKOZLARLA 5 İNÇ YÜKSELTİLMİŞ DURUMDA

SATANDART JEEP 5İNÇ DAGA YÜKSEK

VE ÜZERİNDE 100/60 ARAZİ 100/40 ŞEHİR PERFORMANSI SAGLAYAN SIFIR BÜYÜK GÜZEL LASTİKLER VAR

BENİM SİZDEN RİCAM GÖZÜMÜ KORKUTMANIZ DEGİL

BUGÜN ALTINIZDA TOFAŞ BİLE OLSA ELBETTE BİRGÜN ARIZA YAPAR ELBETTE MASRAF CIKAR.

BENİM SİZDEN RİCAM ŞU

BEN AMERİKAN ARAÇLARIN ÖZELLİK LERİ KONUSUNDA PERFORMANSLARI KONUSUNDA YABANCIYIM

BİLGİM AZ

MESELA BU ARACIN YOL BİLGİSAYARI İNGİLİZCE

SİZDE İNGİLİZCE VE TÜRKÇE ARIZA ÇEVİRİ TABLOSU BULUNAN VARMI

MALÜM İNGİLİZCEYLE ARAMIZ İYİ DEGİL:smiley:

ACABA SİZDE CEVİRİ LİSTESİ VARMI _?

YANİ ÇIKABİLECEK ARIZALARIN TÜRKÇE OLARAK YAZAN BİR LİSTE VARMMI VEYA NERDEN BULABİLİRİM.

BİRDE GRAND CHEROKEE 5.2 V8 MOTOR 93 MODEL ARACIM İÇİN

TAVSİYELER BEKLİYORUM

KULLANIM OLSUN
ŞÜRÜŞ OLSUN
PARÇALARI HAKKINDA OLSUN
BAKIMLARI İLE İLGİLİ OLSUN
VERİCEGİNİZ BÜTÜN TAVSİYELER

BENİM İÇİN ÇOK YARARLI OLUCAKTIR

SİZİN GİBİ TECRÜBELİ ZEKİ AKILLI ARKADAŞLARIMIZIN TECRÜBELERİNDEN YARARLANMAK İSTERİM.

HEPİNİZİ TANIDIGIMA MEMNUN OLDUM ARKADAŞLAR

pols bey arkadaşım sizi çok iyi anlıyorum aracınızı hayırla kullanın yapılabilecek en iyi işlerden birini yapmışsınız bunu zamanla göreceksiniz gelelim fikir ve yardıma bu o kadar geniş bir konuki neresinden başlanmalı neresinden anlatmalı evet araç ingilizce bu araçlarda en çok dikkat edeceginiz ilk basamak konu aracın benzin seviyesini çeyrek deponun altına düşürmeyin,yada benzin lambası yanık dolaşmayın kolay arızalanır ve araç yürümez en kötüsü pahalı bir benzin pompasıdır,ikinci konu akü seviyeniz araç çalışırken 14 voltun altına düşmemesi gerekir,aracın suyunu yagını herhafta mutlaka kontrol edin ve bu araçları hararete maruz bırakmayın,duruşlarda aracı boşa almayın,mutlaka amerikancı bir usta tanıdık edinin,sıkıştıgınız konularda sitede paylaşın mutklaka bir destek gelir,kafanızı karıştıran bir konu varsa tel açıp sorabilirsiniz benim tel numaram 05374989757 yıldırım büyüksungur eskişehirde yaşıyorum bende aracımı almazdan önce araç hakkında internetten ögrendiklerim haricinde hiçbirşey bilmiyordum,şimdi kullana kullana tecrübe edindim bu sitede bu işin erbablarını bu araçların ve diger araçların gerçek duayenlerini bulursunuz parayla pulla sahip olamayacagınız arkadaşlıklar ve dostluklar edinir bilgi paylaşırsınız..dedigim gibi sıkışırsanız bana telefon açabilirsiniz yeterli oldugum her konuda ingilizcede dahil yardımcı olurum tya tel açın ya bu siteden soru sorun her ikisde olur..

İhtiyac disi arazi vitesi ile ugrasmayin, hareket halinde araziye gecirmeyin, direksiyonu sonuna kadar kirmayin zorlamayin, yokusta once fren sonra bos sonra elfreni sonra p ye gecirin vitesi park icin, koltuk ayarlari ile sık oynamayin, motoru yikatmayin, dort lastigin hava. BAsincini ayni tutun,

merhabalar verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim.

aracım otomatik sistem lpg li

çalıştıktan sonra 1 dk içinde kendisi lpg geçiyor.

benzinle ilgili sıkıntım yok

yokuşla ilgili bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim

ilk önce fren boş el freni ve daga sonra park haline getirmek işe yarayabilir.

çünkü yokuşta bıraktıgında vitese almak güç oluyordu :smiley:

yag su benzin gibi konulara dikat ediyorum

ayrıca lastik basınç ayarıda yaptırdım hepsi aynı dolulukta

evet sitede bende araştırdım benzinli motorlar suyu sevmiyormuş

o yüzxden motoru yıkatmam

ve mecbur kalmadıkça büyük bir su birikintisine girmeyi düşünmüyorum

gerekli önlemler alınmassa araç ofrood şartlarına hazır degilse

motoro şu kaçma durumu söz konusu olabilir buda ciddi masraf açabilirmiş

çünkü bu tür araçlarda elektrik aksamı fazla ve motor fanı suda arıza açabilirmiş vs.vs

siteden ögrendigim ufak bilgiler

:smiley:

yavaş yavaş ögreniyoruz

selam arkadaşlar birde dün gece bir sıkıntı yaşadım

çocuklar arayla oynarken park halindeyken

yanlışlıkla alarm devreye girdi.

sekuritiy ışıgı yandı

araç kendini kitledi alarmda çalmaya devam etti.

naptıysam devre dışı kalmadı aküyü daga söktüm düzelmedi.

skuritiy yani güvenlik sistemi araıcı kilitlemişti çalışmıyordu

sistem kendini korumaya almıştı .

neyseki araç sahibini aradım
bagaj kapagını 3 defa anahtarla açıp kapadıgınızda alarm ve seurtiy yani güvenlik sistemi
devreden cıktı

herşey normala döndü

işi bildiginizde çok kolaymış eski sahibi sölemese ben bir haftada bulamam:smiley:

bunu anlatmamın sebebide şu

böyle bir güvenlik sistemi olan aracı anahtarım oldugu halde çalıştıramadım.

yani sözün özü jeep çalmaya olurda bir hızsız teşebbüs ederse vay haline:smiley:
kimse çalamaz merak etmeyin

:smiley:

evet mevzu jeep olunca akan sular durur bu türden araçları bilmeyen birisi asla dokunamaz kullanamaz hatta elinizde inmobilazör olmasın siz dahi çalıştıramazsınız araç alarma girdiginde mobilazörü devre dışı bırakır yani siz dahi mobilazorü devreye sokmadan aracı çalıştıramazsınız sizin araçta bagaj kapagı farklı modellerde başka kapılar ve açma kapama sayısında degişikler vardır zamanla tanımaya başlarsınız acele etmeyin etsenizde faydası yok o kendi kendine size kendini gösterir fakat mümkünse aracınızın bir kullanma kılavuzunu temin etmeye çalışın

merhabalar sizlerle sohbet etmek gayet güzel

akşam internet üzerinden of foad videoları izledim.

kullandıgımız bu araçların gidemeyecegi geçemeyecegi yol yokmuş

hayretle izledim

ben bile bukadar büyük performas görecehimi tahmin etmezdim.

ama şunuda belirtmek istiyorum

ofrooad yapmak güzel oldugu kadar da tehlikeliymiş

yolda çamurda kamak yani araziye tek çıkmamamk gerek

birde arazi de en ufak hata ciddi maddi hasarlar getiren kazalara da sebeb olabiliyor

çok dikatli olmak gerek

ve siz arkadaşlara bir sorum olucak

en ilgimi çeken video jeep ile sıfır çizen söförlerdi.

ben otomobil ile bu hareketi çok yaptım fakat

jepple yapmanın tarifini vericek bir arkadaş varmı bana rica etsem_?

son olarak araca ofrood yavaş yavaş çevirmek istiyorum

zaten aracım hazır gibi ufak tefek bir kaç eksigi var

oofrood aksesuar parçalarını nerden uygun fiyata tehmin edebilirim

bazı sitelere baktım
ciiddi yüksek rakamlar isteniyor

uygun fiyata tehmin edebilecegim yerler varmı _?

irtibat kurabilecegim.
saygılar

selamlar birde arkadaşlar kullandıgım lastiklerin markası R16 COOPER st discovere

iyimidir bu lastikler aracıma uyumlumu

şunuda hatılatmak isterim aracım 5 inç yüksek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR