Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,355
Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

iksje' Alıntı:
Doğru olmadığından.
Size kalsa defender rampasını bile hala biz cıkamadık herneyse ben aslında bu konuyu burda kapatıp başka şeylere parmak basmak istiyorum
İnönü yaylası bilenler bilir tamamen bir doga harıkasıdır ortasından akan dere yavaş aktıgından kıvrıla kıvrıla akmakta ama biz off rord cılar illa kafaya koyduk o dogal güzelligi bozacaç yarında sonda ordaki yöre halkı bize derse sizi burda istemiyoruz hiç şaşırmayın cok yakındır

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Size kalsa defender rampasını bile hala biz cıkamadık

Bahsettiğiniz "defender rampası"yla ilgili bir bilgim yok. Nerede olduğunu bile bilmiyorum. Muhattabı ben değilim sanırım.

Davet sahibi Yavuz Bey'in koyduğu kurallara göre katılmanızda bir mahsur yok gibi görünüyor. Tek merak ettiğim; Şubatta siz yurtdışında, arabanız Ati'de olmayacak mıydı? CJ'leri sakıncalı Jeep'ler sınıfına katmayan Yavuz Bey ZJ, WJ, XJ harici katılımı yasakladı :smiley:

Ergun Bey elbette katılabilirsiniz.

Yasaklamak demiyelim, CJ lerin kendini ispata ihtiyacı yok diyelim, üstelik okadar yolu CJ ile gelmek hem masraflı hemde riskli olur, Birde tabi gelip arazide bizi ezik ezik eziklemesinlerki Diğer modellere odaklanabilelim, bakalım klayvyeleri kadar arazidede mahretlilermiymiş ;D.

Önder sen gelmiyormusun?

Dünyadaki tüm XJ'ler adına gelip size ispat edicem bu aracın iyi olduğunu. Tüm CJ'ler de gururla seyredecekler.

Ben Subatìn ilk haftasi yurt disindayim, 14 Subat bana uygun görünüyor, hem Ati`dende araba tam istedigim gibi cikmis olacak... Bir problem olmassa ben varim...!

discovery-V8' Alıntı:
Ergun Bey elbette katılabilirsiniz.

Yasaklamak demiyelim, CJ lerin kendini ispata ihtiyacı yok diyelim, üstelik okadar yolu CJ ile gelmek hem masraflı hemde riskli olur, Birde tabi gelip arazide bizi ezik ezik eziklemesinlerki Diğer modellere odaklanabilelim, bakalım klayvyeleri kadar arazidede mahretlilermiymiş ;D.

Önder sen gelmiyormusun?

ben yokum hamdi bey ;D ;D ;D ben kutumu açmak istiyorum ;D ;D ;D

buradan kalk ankara ya git kendini ispatla geri dön .......

;D çok uzun yolculuk :D :D :D

dronder' Alıntı:
ben yokum hamdi bey ;D ;D ;D ben kutumu açmak istiyorum ;D ;D ;D

buradan kalk ankara ya git kendini ispatla geri dön .......

;D çok uzun yolculuk :D :D :D

Önder neden bir araba ile gidip yakiti bölsmüyoruz ??

Hadi ya pajeroya yasak geldi.;D
Sattığım arkadaş benim eski XJ yi bi günlüğüne emanet verirmi acaba.;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hadi ya pajeroya yasak geldi.;D
Sattığım arkadaş benim eski XJ yi bi günlüğüne emanet verirmi acaba.;D

Sen benim yan koltuğumda olacaksın ne XJ i allah allah ;D Depo mepo ezilir basamak kopar, bırak evde dursun araban , en iyi arazi aracı arkadaşınınkidir, eğlencesine katılır masrafına katılmazsın ;D

[attachment=1]

Nekadar güzel bir XJ değilmi ?

lrxj1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

SON KONULAR

Geri