Kamplı Gezilerim

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,639

Etiketler

Daha sonra yoluma devam edip üçler geçidinden geçerek kamp yapacağım Gölcük gölüne ulaştım Gölcük gölü muhteşem doğasıyla beni karşıladı:









 

Burada göl kenarında uygun bir yer bulup göl kenarında çadırımı kurdum. Akşam olana kadar balığa gelmiş komşularımla muhabbet ettim. Buraya kamp yapmaya motorsikletimle solo İzmir'den gelmiş olmama başlangıçta çok şaşırdılar doğrusu.

Gölcük merkezinde caminin orada ücretli tuvalet var ve gece de açıktı bu nedenle gölcükte her yerde kamp yapabilirsiniz rahatça...

Gece olduğunda çadırıma çekildim ve tertemiz havada çoook güzel bir uyku çektim.

 

Gölcük'te isterseniz Ödemiş köftesi yiyebilirsiniz. Ayrıca tabeladaki yazıya dikkat çünkü doğru söylemekte...

Ertesi gün sabah erkenden uyandım çadırımı ve kamp malzemelerini topladım. Burada bir uyarı yapmak isterim. Aylardan Ağustos olmasına rağmen gölcük ciddi anlamda gece ve sabaha karşı serin oluyor. Gitmek isteyenlerin mutlaka tulumları olmasında fayda var...

Sonra yoluma devam ettim Ödemiş'te kahvaltı yaptıktan sonra İzmir'e devam ettim ve bir gezi de burada noktalanmış oldu.







 




Piri de ne ola ki diyorsanız bkz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102392.0

Cumadan yola çıktım ve Salihli'de bir benzin istasyonunda izin alarak kamp yaptım. Ertesi gün kampımı toplayıp yola devam ettim ama yolda lastiğim patladı ve çok zor bir durumda kaldım. Allahtan yoldan geçen Salihli'li bir motorcu arkadaş ustasını çağırdı da bu sorun çözüldü sonrasında Alaşehir'e doğru yola devam ettim.







 

Alaşehir'i gezip burada bir kahvaltı ettikten sonra yola devam ettim. Pamukkale'ye herkesten önce vardım ve kamp yerini bulup kampımı kurdum. Bölgede bir gezi yaptım gerçekten doğa harikası olan Pamukkale'yi gezdim.









 

Pamukkale gerçekten çok güzel bir yer etkinliğin yapıldığı camping de Pamukkale travertenlerinin tam karşısındaydı ve çok güzeldi.









 

Etkinlik çok güzeldi düzenleyen İzmir kamp ve karavan derneğine çok teşekkürler. Ben ertesi gün yolum uzun olduğundan erkenden yola çıktım ve İzmir'e döndüm böylece bir moto-solo kamplı gezinin ve etkinliğin daha sonuna geldik.



 



Yücel Bey,

Piri´ile geziniz hoşuma gitti ve zevkle okudum. Ödemiş´e şimdiye kadar gidemedim ama gezi anınızı okuduktan sonra bu değişebilir.

Size Piri ile güzel geziler dilerim.

Teşekkürler.
 

Merhaba yeni bir geziden selamlar. Bu kez Piri ile yine cumadan yola çıktım. İstikamet Bodrum olacaktı ilk geceyi Kuşadasında Önder camping'de geçiriyorum sezon dışı olduğu için kamp neredeyse boş..







 


Bodrumda geziyorum. Buradaki kamp yeri gerçekten içler acısı durumda ve kalmak için ppek tekin gözükmüyor sahilde biraz oyalanıp geri dönüşe geçiyorum.



 

Dönüşte bir benzin istasyonunda izin alıp kampımı atıyorum burada, ayrıca sınırsız çay ve kahve var burada. Geceyi burada geçiriyorum.



 



Ertesi gün dönüş yolundayım Dönüşte bafa yakınlarında bir köyevinde kahvaltı ediyorum kahvaltı ve doğa gerçekten lezizdi ve sonrasında İzmir'e dönüş ve bir gezinin daha sonuna gelmiş oluyoruz.