ilgileriniz icin teşekür dererim bu benim ikinci karavan gezim türkiyede birinci karavan gezim 2009 da, öbürünüde koyucağım ama fazla fotoğrafım yok coğunluğum eski karavanı cekmişim bundan böyle
inşallah devam ederim
"Doğu Karadeniz Gezimiz" topiği oluşturmak için heveslendim doğrusu. Güzel anlatımlarınız için teşekkürler. Karavanınız harika, Allah kazadan korusun...
merhaba gerci sizin gönderinizden cok sonra sı oldu ama acemi bi karavancı olma cabasında olmamden dolayı şimdiden affınıza sığınıyorum gercekten cok güzel bi gezi olmuş
merhaba gerci sizin gönderinizden cok sonra sı oldu ama acemi bi karavancı olma cabasında olmamden dolayı şimdiden affınıza sığınıyorum gercekten cok güzel bi gezi olmuş
ilgileriniz için teşekkürler gerci çok gezdim ama az resim cekebildim inşallah gene Türkiyeye gelebilirsem oralara tekrar gitmek istiyorum bu benim acemi tarafıma geldi
inşallah Rıfat abi gelirim, gerci ben ankaradan gecdim ama Gezenbilir sitesini busene tesadüfen rasladım ve sizleri tanıdığımada çok
memnunyum artık gezerken danışacağım abilerim ve arkadaşlarım var bu site için emeği gecenlere ayrıca çok teşekkür ederim