Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tafa4196 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,998

Etiketler
Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

Güzel bir sistem miş ya,
hem karışımı da daha dengeli dağıtır gibi geldi bana bu alet,
hem de hava emişi ile orantılı çalışması da rölanti ve performans dengesini de sağlar sanırım,
karbüratörlü araçlardaki lpg ayar sıkıntılarına deva gibi :smiley:

bu lpg ve yakıt tasarufuyla ilgili olmadık aletlere olmadık paralar harcadım hiçbiri bi işe yaramadı.tasarrufdan çok performans istiyorum yakıt 2. planda.bide bunu deneyelim bakalım belki bu sefer tuttururuz :smiley:

hocam merhaba bunun orjinalini şuan getirtsek tam olarak nasıl olacak yabancı bir siteden üyelik alıp kredi kartı ilemi alıyoruz yoksa burda kapıda ödememi oluyor şuan itibaryle kaç tl ye geliyor yerlisini alıp taksak pişman olurmuyuz?

Birkac örnek

blos_perf.jpg

blos01.jpg

Tafa zaten tomurcuk(bursa) takacak bize ve izmirden gelecek 250 tl demişlerdi. Benim ayarlar da orada yapılmıştı.

Konu ve cihaz ilgimi çekip aklıma yattığı için öğleden sonra biraz araştırdım.Ankara dışında montaj yapan İzmir dışındada satış yapan herhangi bir firmaya rastlayamadım net'de.Maslakdaki ustama uğradım varmı bir bilgisi diye.Ustam bir arkadaşının 4runner aracı için dışarıdan getirtip montaj yaptığını ama kendisine göre iyi bir cihaz olmadığını söyledi.Çok ses yaptırıyor ve istenilen ayarları tutturmak çok zor bence gereksiz bulaşma dedi. :eek: Zaten randımanlı olsa kendi pajerosunda kullanırdı diye düşündüm.Zira aynı şikayetleri oda çekiyor ;D Bakalım konuyla ilgili bilgisi tecrübesi olanlarda konuya yorum yaparsa daha yararılı olur.Umut bey fikrini söylemişti zaten daha fazla kullanıcı yorumları gelirse karar vermek kolay olur ;)

benim aracım 350lik v8 makine karbüratör delinmiyor bu yüzden 2 farklı karbüratör üstü mikser denedim ilki 500 sel ikinci el yapımı mikser fakat benzine oranla çekiş çok düşüyor ve ayarsız rolanti soğukken stop etme egzozda çiğ gaz kokusu ve filtre ağzı bantlı ikinci mikser ilkine göre çok daha az bantlı bu mikser kesin çözüm olurmu motorum büyük olduğu için 2 tane takmak dahamı verimli olur lpg konusunda çok çaresiz kaldık ;)

Meyveli sütmü yapacaksınız :D

Mikseri bırakın da, sakallı portalları takmış defendera. Diftansiyel neredeyse 40 cm e gelmiş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR