Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gulsahgulteki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,320
Ynt: Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri

aykutturhan' Alıntı:
Kayseri'de bu kadar gezenbilir'ci olduğunu bilmiyordum. Bu aralar Hisarcık Kanyon'da bir trekking düşünülebilir mi?
ilk etkinliğe katılmak isterim. buluşma yerini ve detayları yazarsanız seviniriz..

Dün ben ve 1 arkadaşım Hisarcık kanyondaydık.Gidecekseniz sular biraz yukarıda şelalelerden geçilmiyor.Geçmek için yukarıdaki patikaları kullanmak gerek.2. yani büyük şelalenin olduğu yerde yukarıdan geçecek zorlu bir nokta var orayı geçtiğimiz zaman gerisi kolay.Giderseniz ek bilgi olsun diye yazmak istedim.

Bugünde Lifos zirveye çıktık.Havanın açık olmazı Erciyes'ten çok güzel kareler yakalamamızı sağladı.Birazcık yandık ama değdi doğrusu.

Etiketler

Merhabalar Kayseri'ye yeni tayin oldum.Doğa yürüyüşü,gezi ve kampçılık konularında çağrı ve yardımlarınızı bekliyorum .tşk.ler

dreamdoors' Alıntı:
Dün ben ve 1 arkadaşım Hisarcık kanyondaydık.Gidecekseniz sular biraz yukarıda şelalelerden geçilmiyor.Geçmek için yukarıdaki patikaları kullanmak gerek.2. yani büyük şelalenin olduğu yerde yukarıdan geçecek zorlu bir nokta var orayı geçtiğimiz zaman gerisi kolay.Giderseniz ek bilgi olsun diye yazmak istedim.

Bugünde Lifos zirveye çıktık.Havanın açık olmazı Erciyes'ten çok güzel kareler yakalamamızı sağladı.Birazcık yandık ama değdi doğrusu.
sürekli gidiyormusunuz

Bu mesajın içi niye boş Gülşah.?

Yazılması gerekenleri yazarsan mesajını düzenleyebilirim.

dreamdoors' Alıntı:

ekip kurmakta zorlanıyoruz su aralar. kimsenin vakti birbirine uymuyor.:smiley: kışın zaten geçiş sorun olmuyor. buz tabakaları doğal köprü vazifesi görüyor. bakalım bir iki hafta içinde bişeyler yapabilirsek buraya aktaracağım. sağolun paylaşım için..

gulsahgulteki' Alıntı:
sürekli gidiyormusunuz

Gitmeye çalışıyoruz.En azından ben kendi adıma söyleyim kayseride bulunduğum boş vakitlerde genelde giderim.Bu havalarda gidebilecek ekibi buluyorum genelde ama havalar soğuduğu zaman kimse sıcak yataktan çıkıp gelmek istemiyor.Bakalım 15-16 ağustos'ta Erciyes zirve düşünüyoruz.Şu aralar sınavlar olması sebebiyle bişey yapamıyorum...

Selam arkadaşlar
Bu haftasonu boş olupta yürüyüş yapmak isteyen varsa cumartesi akşama kadr buradan bana ulaşabilir mi?

dreamdoors' Alıntı:
Gitmeye çalışıyoruz.En azından ben kendi adıma söyleyim kayseride bulunduğum boş vakitlerde genelde giderim.Bu havalarda gidebilecek ekibi buluyorum genelde ama havalar soğuduğu zaman kimse sıcak yataktan çıkıp gelmek istemiyor.Bakalım 15-16 ağustos'ta Erciyes zirve düşünüyoruz.Şu aralar sınavlar olması sebebiyle bişey yapamıyorum...
yoo hiçde zor değil fotoları görmedin galiba

Bir sonra ki Erciyes zirvesini ne zaman düşünüyorsunuz? Biz de bir ekip olarak düşünüyoruz.

dreamdoors' Alıntı:

ceranus' Alıntı:
Bir sonra ki Erciyes zirvesini ne zaman düşünüyorsunuz? Biz de bir ekip olarak düşünüyoruz.

Aslında ben bu hafta yapmayı düşünüyordum.Cumartesi çobanininde kamp pazar zirve.Fakat şuana kadar yanımda gelebilecek kimseyi bulamadım. Erciyes'e solo tırmanışa ise gerek içerdiği riskler açısından olsun gerekse sıkıcılığı bakımından olsun pek sıcak bakmıyorum.Tabi yinede belli olmaz cumartesi günkü ruh halime bağlı biraz eserse gece kalkıp gidebilirimde.
Kayseriye geldiğinizde haber verirseniz yanınızda gelemesemde ağırlamak için elimden geleni yaparım...

Gülşah hanım tanımadığım tanışmadığım kişileri bulmam zor olsa gerek...Bu hafta yaptığınız bi faaliyet varsa katılabilirim...

Bu hafta sonu Ankara Işık Dağı Kamp Etkinliğimiz var, Eylül ayı içinde gelmemiz söz konusu olabilir, henüz tarih olarak tam netleşmedi, programı yaptığımızda buradan duyuracağım, desteklerinizi bekleriz o zaman, teşekkürler ediyorum..

Tabi tabi elimden ne geliyosa yaparım.Tarih kesinleşince haberleşiriz o zaman ama bende eylülde büyük ihtimal Ankarada olcam Kayseri de öğrenciyim ailem Ankarada oturuyor.Yaz okulu bitsin Ankaraya gelcem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR