airboat
0 506 747 33 33
Ynt: KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ
Öğretmenim,
Size aynen katılıyorum.Kıt kanaat geçinen emekli memur yada öğretmen bütceşine göre değil bu kamping ücretleri.Köyceğiz belediye işletmesi.Uzun süre kalındığında ücret uygun olabiliyor!
Selamlar,iyi çalışmalar.
58ayhan' Alıntı:evet doğru söze ne denir hocam insan nerde nasıl rahat edebiliyorsa orda olması kadar doğal bir şey yok bende zamanında çekme karavanım olduğunda hep istanbulda kilyos turbana çekerdim ve 3 ay orda kalırdım hiç bir yerede gıtmezdim am daha sora oto karavana geçincede bütün türkiye senin olduğu için neresi deng gelirse orası yapıyoruz.ama tabiki herkes için değişir bu kelimem kımse yanlış anlamasın ben karavan kampikleri eskısı gibi ihtiyac görmüyorum dün yanın parasını istiyorlar ama bir hızmet yok.bence karavan kampıkler artık bitmiş durumda.en azı 30tl 50 tl kadar çıkıyor yazık bu paralara.bu benım bağımsız fikrim saygılar
Öğretmenim,
Size aynen katılıyorum.Kıt kanaat geçinen emekli memur yada öğretmen bütceşine göre değil bu kamping ücretleri.Köyceğiz belediye işletmesi.Uzun süre kalındığında ücret uygun olabiliyor!
Selamlar,iyi çalışmalar.