KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,223

airboat' Alıntı:
Temmuz 2011 de 10 TL idi.Çok kalındığında ucuza kalınabilir,sanıyorum.
Temel gereksinimler,Elektrik,içilebilir su,Duş,Bulaşık,Sıcak banyo vb gibi.
hmm tesekkurler sabah kahvaltisi ve aksam yemegi gibi secenekler sunuyorlar mi acaba?

Etiketler
Ynt: KÖYCEĞİZ BELEDİYE KAMPİNG & ÇEVRESİ

fidodido' Alıntı:
hmm tesekkurler sabah kahvaltisi ve aksam yemegi gibi secenekler sunuyorlar mi acaba?

Kampingde kahvaltı yada yemek hizmeti verilmiyor,Ancak kendinizin hazırladığı kahvaltıyı kamp cafesinde
yada plaj kafesinde(100mt mesafeli) yapabilirsiniz.Bu hizmetleri 1000mt uzaklıktaki şehir merkezinde de
uygun fiyatla halledebilirsiniz.
Selamlar.

airboat' Alıntı:
Sayın Ayhan,
Resimlerin aslı 2030x1500 ölçekli idi.Düzenle sayfasında %30 çektim.600x400 gibi oldu,kaydettim.
Paint e kaydettim.1 resim,3 resim 5 resi denedim.Red!
Başkalarının açtığı konulara yükleyince kabul ama bana red.

Dosya ekle bölümünde; ben eskisi gibi GÖZAT la eklemeye çalışıyorum.Bazı konularda ise Ekleme
bölümü Beyaz kolonda (Dosya ekle) (Dosya Eklenmedi) yazıyor. Acaba neden bu mudur?

Moderatör Sayın Güngör beye ve Teknik Sorumlu Sayın Akçıl'a duyurulması isteği ile..

airboat' Alıntı:
Kampingde kahvaltı yada yemek hizmeti verilmiyor,Ancak kendinizin hazırladığı kahvaltıyı kamp cafesinde
yada plaj kafesinde(100mt mesafeli) yapabilirsiniz.Bu hizmetleri 1000mt uzaklıktaki şehir merkezinde de
uygun fiyatla halledebilirsiniz.
Selamlar.
tamamdir cok tesekkurler

Sonuç:"Forum yöneticisi ile danışın" uyarısı geliyor.
Forum yöneticisi midir,Admin midir,Adminastör müdür,Teknik sorumlusu mudur ??????????????
Her kimse lütfen bir cevap versin şu durumu lütfen çözsün!!!!!!!

21 Şubat'dan beri aynı sorunum var...

Deneme,

06112011374.jpg

Deneme yaptığım resimleri boyutu ne olursa olsun gönderiyor.

Göndermeye çalışıpta kabul edilmeyen fotolar küçük ölçülerde olup masa üstüne kopyalanmıştı.
Kısa yol değildi.
Şimdi onları Resimlerim iç klasöre aldım.Sonuç ne olacak bakalım.Kimse çözüm (yöneticiler)için ilgilenmiyor.
Sonucu kendim deneme yoluyla bulmaya çalışacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR