gerek yok abi....bakma sen , takılıyorum.... ;D ;D sen bizi diker, ayrıca üstümüzden meyva bile toplarsın.... maksat dostlarla birlikte olmak, bu olunca her yere gidilir....Dayınında traktörü olduğunu biliyoruz...eh artık ne gam ne tasa...... ;D
etaplar gerçekten çok keyifliydi... eğlenceli, sakin ve bol karın doyurmalı bir gündü..
emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... bol bol çamurlandık... ;D
gerek yok abi....bakma sen , takılıyorum.... ;D ;D sen bizi diker, ayrıca üstümüzden meyva bile toplarsın.... maksat dostlarla birlikte olmak, bu olunca her yere gidilir....Dayınında traktörü olduğunu biliyoruz...eh artık ne gam ne tasa...... ;D
estağfurullah ama artık bende dayanamayacağım veda edeceğim sanırım 60 ıma , bu arada sana komik birşey söyleyeceğim denemede gaza gelince 4 çekere almamışım akşam binince gördüm ..hakkını yemişim benim garibanın....
estağfurullah ama artık bende dayanamayacağım veda edeceğim sanırım 60 ıma , bu arada sana komik birşey söyleyeceğim denemede gaza gelince 4 çekere almamışım akşam binince gördüm ..hakkını yemişim benim garibanın....
e abi ben sana söyledim iki çekerdesin diye... sen yok dedin ;D ;D
yok a/t dedin... yok 31" dedin... yok 4 çeker dedin
yani 4 çekerde olsan çok rahat çıkardın orayı
e abi ben sana söyledim iki çekerdesin diye... sen yok dedin ;D ;D
yok a/t dedin... yok 31" dedin... yok 4 çeker dedin
yani 4 çekerde olsan çok rahat çıkardın orayı
Abi sorma aşk fena..
Aşklar 2 tane olunca ikisi arasında gidip geliyosun.
Bitanesi maceracı, sert, yaramaz (FJ40) , diğeri ise (VX100) ağır abi, güçlü ve olgun.
Yani bu ikisi bekarlık ve evlilik gibi bişey. Onlada olmuyo onsuzda olmuyo. İkisini beraber idare etmek de maddi olarak zorluyo.
aozturk' Alıntı:
Burak da 100 ' ü ile aşk yaşadı ha....hem kum hemde çıkış ..ufaktan olsa bile..
Abi sorma aşk fena..
Aşklar 2 tane olunca ikisi arasında gidip geliyosun.
Bitanesi maceracı, sert, yaramaz (FJ40) , diğeri ise (VX100) ağır abi, güçlü ve olgun.
Yani bu ikisi bekarlık ve evlilik gibi bişey. Onlada olmuyo onsuzda olmuyo. İkisini beraber idare etmek de maddi olarak zorluyo.
selam arkadaşlar,
sizler kurtlarınızı döktünüz ama ben kurtlandım.Kendime 80 almam lazım.Ankarada ihaleden satılan araçlar varmış bilgisi olan varmı acaba.Birdahaki buluşmada bu işi netleştirmek lazım.
selam arkadaşlar,
sizler kurtlarınızı döktünüz ama ben kurtlandım.Kendime 80 almam lazım.Ankarada ihaleden satılan araçlar varmış bilgisi olan varmı acaba.Birdahaki buluşmada bu işi netleştirmek lazım.
oooo Ömer Bey hayırdır...ama haklısın bende düşünüyorum uzun süredir..birkaç tane çıktı elini çabuk tutan arkadaşlar kaptı .. Ankaradakine bakıyorlar..pek fazla şans olduğunu sanmıyorum.