Uzun geziler beni düşündüren.FJ 45 ten şikayetim yok ,çokta memnunum.Gerçi pazar günü son parkurda arabamın her tarafı çizildi ama !!!!
yaz gezilerinde yine problem olmaz ama kışın zor
gezdiğiniz ağır parkur için sizin aracınız basık yani alçak ve uzun.üstadlar daha iyi bilirler ama en azından kırmızı hj60 kadar yüksek olsanız.makasları aksların üzerine alsanız ve 7 8 inç ofset janta geçseniz sizin gondol tadından yenmez bence
gezdiğiniz ağır parkur için sizin aracınız basık yani alçak ve uzun.üstadlar daha iyi bilirler ama en azından kırmızı hj60 kadar yüksek olsanız.makasları aksların üzerine alsanız ve 7 8 inç ofset janta geçseniz sizin gondol tadından yenmez bence
Burası kurtlar vadisine dönmüş, vay başımıza gelenler, hayırlar olsun inşallah. ;D ;D
Bu kurtların kemirmesi bitmez, 80 alsan 100 al der, 100 alsan prado al der, onu alsan başka bişey der, der oğlu der.
Allah sağlık versin hepsi olur.
ömer bey siz ikinci araç ve özellikle arazi için düşünüyosunuz bildiğim kadarıyla.45 inizde çok şık biraz üstünde çalışsanız ama sizin aracınız bence fj40.4.2 benzinli istanbula giderken düzdede gidecek vadi ve çevresinde dağları fethederken. ankaradan gezenbilir ailesinden bi gri f40 var burdan okuduğum kadarıyla biraz kaporta boya sorunlu
Selamlar herkese nefis bir gezi olmuş etap süper cherokee e bittim harika görünüyor nefis görüntüler vermiş. Gerçi Olcayto abinin
objektifinden hiçbir kare kaçmamış emeğine sağlık abim, Erselciğim hoşgeldin kardeşim er meydanına orda olan emeği geçen herkese
teşekkürler.
Ohhh sağ koltuk iyi geldi sanırım böreklerde yenmiş bizdeki de şans bu arada gelirken ben bir terrano gördüm gezenbilir logolu 1 kasa mat siyah sen mi
kapladın? aklım sizde kalmıştı kaldığı kadar da var hani Şans işte pazar günü yine İstanbul yolundayım yine otel aynı nasipse görüşeceğiz yine
Ohhh sağ koltuk iyi geldi sanırım böreklerde yenmiş bizdeki de şans bu arada gelirken ben bir terrano gördüm gezenbilir logolu 1 kasa mat siyah sen mi
kapladın? aklım sizde kalmıştı kaldığı kadar da var hani Şans işte pazar günü yine İstanbul yolundayım yine otel aynı nasipse görüşeceğiz yine
Yok abi ben kaplamadım o aracı.sağ koltukda devam abi şimdilik direksiyona geçmeden öğrenecek çok şey var gel abi beklerim mutlaka kırarız muhabbetin belini