KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar malum havalar ısındı aracımda yazlık tabir edilen termostat var 75 te açıyor ama hararet ibresi 95 lere kadar yükseliyor ki bu düz asfaltta arazide sorun bence.sorum bu normalmi ne önerirsiniz.89 dizelL/R aracım.
selamlar
bence normal degil.benim 110 da ibre hep tam ortada duruyor. ama termosxtatin deerecedsini bilmiyorum. ama isterseniz normalde kacik takildigini ogrenebilirim. reha
merhabalar bu siteye yeni üye oldum..
yakın zamanda bende bir tane defender aldım hurdasandan,gayet iyi performansı var tabi bana göre çünkü bu benim ilk 4x4 üm.aracı toplamaya çalışıyorum ama bazı noktalarda bende takılıyorum soracak kise yok derken bu siteyle karşılaştım.ve işte ilk sorum aracın arka tamponu çürük ve değişmesi gerekiyor.burda ustalar baktı yaparız dediler ama ben orjinali varsa onunla değiştirmek isterim.nerde buluruz bilgisi olan varmı??
Hocam aramıza hoşgeldiniz...Tam yerine gelmişsiniz, bende birçok şeyi burada arkadaşlardan öğreniyorum...
Nadir abi (mogzilla), Yavuz abi (discovery-V8), reha abi (reha), Mert hocam (Deep) hepside bu konularda süper bilgili vede tecrübeliler...Sanırım en yakın zamanda cevap yazarlar
hoşbulduk..büyük bir merakla okudum yazılanları ve aynı merakla yazılacak cevapları bekliyorum.birde resim nasıl ekleriz zahmet olmazsa tarif edebilirmisiniz?
Ben yardımcı olayım;
www.imageshack.us sitesinden kayıt olmadan resim yükleyebiliyorsunuz.Bunun için anasayfayı açıp,koyacağınız resmi browse komutunu kullanarak bilgisayarınızdan bulduktan sonra aşağıdan host it tuşuna basmanız yeterli.
Ortadaki kutucuklarda boyut opsiyonu ve bilgi çubuğu opsiyonu var.Bilgi çubuğu önemsiz fakat isterseniz boyutu kendiniz tanımlayabilirsiniz.
www.photobucket.com'da ise aynı işlemleri üyelik ile gerçekleştirebiliyorsunuz.
Bu safhadan sonra resim yüklemesi bittiğinde çıkan sayfadan aldığınız -direct link to image- linkini mesaj bölümüne yapıştırıp seçtikten sonra,mesaj konsolundaki resim kutucuğuna basarak(veya linkin başına [ i m g ] ,sonuna da [ / i m g ]
(boşluklar olmayacak) taglarını ekleyerek)resminizi mesajınızda görünür hale getirebilirsiniz.
Bizim bir Hacı Abimiz var Landcı , iki oğlu ile birlikte çalışır.
Adı Erdal Usta , oğulları Bayram ve Erhan , bir görüşmenizde fayda var.Benim de selamımı söylersiniz.
Tel : o212 2798151
Seyrantepe-Ist