Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,530
Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

gü,zel bir resim yakalamışsınız

Etiketler

Selamlar ben araba alırken önceliğim otm. vites ve disel olmasıydı tabiki bide fiyatı bu özelliklere modelide ekleyince seçeneklerde clio ve sanng kaldı. Sang için çok yakar, çin malı,vergisi,bakımı, dediler genellikle abi bilende bilmeyende konusuyo yada araba az yaksın ayağımızı yerden kessin asfalt dışı karda kıyamette araba kullanılmaz zihniyetindeki insanların düşüncelerine pek dikkate almamak lazım bence ben arabamdan gayet memlunum bu fiyata bukadar havaya biraz zor sahip olurdum bence..

Biz Ssang ahalisi genel Türk otomobil kültürüne ters düşüyoruz galiba ;D

Aynen öyle bu fiyata bu havaya sahip olmak kadar güzel bir duygu yok Hele araca az biraz modifiye yaptıysanız benim gibi her gittiğiniz yerde ilgi odağı olursunuz.Tek korkum nazara gelmek

valla bende nereye gitsem ilgi odağı oluyorum bir bakan bir daha bakıyor fırsat bulan fiyatını memnuniyetimi soruyor bu arada çin malı değilmi diye de soran az değil hani

arkadaşlar anladığım kadarıyla bu araçların yıllık vergisi 1.600 ytl birde inşallah kilometrede fazla yakmıyordur.hem vergi hem fazla yakıt tüketimi. bu arabayı almamı güçleştiriyor.bu arabadan bayağı etkilendim ikilemde kaldım.

İlglendiğiniz araç hangisi?

valla arkadaşım aslan besliyorsan et vereceksin yok kedi besliyorum dersen gidip sakatat alıp vereceksin
yakıtı bana göre fazla değil 50 tl lik mazot ile şehir içinde ortalama 14o km yol yapıyorum 100 tl lik mazotla da şehirler arası yolda 160-140 km arası (otobanda) 432 kmyol yaptım tahmini içindeki mazot ile belki 2025 km daha yaptırıdı kırmızı hiç yanmadı yakıtını ona göre kıyasla

değerli Ssangyong kullanıcıları;
Şimdiki aklım olsa bu aracı almazdım diyeniniz var mı? Varsa Neden?

Şimdiki aklım olsa Daha önceki 110 defenderimi almazdim ... Ben cok memnunum hem arazide hem asfaltda son derece başarılı ...

sabri yucel' Alıntı:
Şimdiki aklım olsa Daha önceki 110 defenderimi almazdim ... Ben cok memnunum hem arazide hem asfaltda son derece başarılı ...
Boşuna dememişler <<En iyi defender arkadaşının defenderidir>> diye. Bende içimdeki defender aşkını arkadaşlarımın defenderleri üzerinden yaşayanlardanım zaten.

MİCOMİCO' Alıntı:
Boşuna dememişler <<En iyi defender arkadaşının defenderidir>> diye. Bende içimdeki defender aşkını arkadaşlarımın defenderleri üzerinden yaşayanlardanım zaten.

Aman dostum eksik olsun bir ben bilirim birde sanayideki dostlar

MİCOMİCO' Alıntı:
değerli Ssangyong kullanıcıları;
Şimdiki aklım olsa bu aracı almazdım diyeniniz var mı? Varsa Neden?

Vallahi aldığıma pişmanım neden derseniz 4x4 alacaktım

Sağolsun devletin 4x4 lere eklediği fahiş vergi olayı hayallerimi yıktı

4x4 tam donanımlı,deri döşeme Actyon Sports sahibi olacaktım

hemde 2500 TL fiyat farkı vardı :'(

pazar günü adana ya gittim geldim acil. otobanda 180 ortalama ile.. Isuzu d-max ile 140 ı geçince uçuyorum sanırdım ..Bütün araçlar Nurdağ ı rüzgar köprülerinde 100 km nin altına düştüler 140 dan aşağıya inmedim. Ağır olmasının artı avantajınıda bu listeye ekleyelim. Sert rüzgarlardan etkilenmiyor. Bu fiyata bundan iyisi alınmazmış.

Aracın aerodinamiğide sürate uygun

düz bir araç değil ve rüzgarı yarıyor adeta

Bugün oto dergisi okurken fark ettim. Mazda cx-5'in ön tasarımı korando sports'a çok benziyor.