Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,257
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

fatih hocam işleri bir toparlasam uğrayacağım yanına ölçü için falan da fırsat bulamıyorum, yarın son saniye toplantımız çıktı, gelecektim aslında... Ben bir yandan nasıl birşey yaparız ona bakıyorum zaten, sizinki gibi açılan birşey olsa güzel olabilir aslında yapabilirsek...

Etiketler

bu nasıl bence olabilir

araç üstü çad?r.jpg

Arkadaşlar ben de artık bf goodrich sahibi oldum, oltay otomotiv olcay bey'in samimi misafirperverliği eşliğinde taktık lastiklerimizi, 225x70x16 en uygunu olduğunu gördük taktırdık, inşallah bir ara fotoğrafını çekip koyarım...

selimsani' Alıntı:
Arkadaşlar ben de artık bf goodrich sahibi oldum, oltay otomotiv olcay bey'in samimi misafirperverliği eşliğinde taktık lastiklerimizi, 225x70x16 en uygunu olduğunu gördük taktırdık, inşallah bir ara fotoğrafını çekip koyarım...

İyi çamurlar selim bey hayırlı olsun,saygılar

selimsani' Alıntı:

Öncelikle hayırlı olsun.
Selim Bey benim de lastik ölçülerim 235X70X16.
Nasıl memnunmusunuz lastiklerden ?
Daha doğrusu merak ettiğim asfaltta nasıl?
Ses, yol tutuş ?
Bir de tabi ne kadar verdiğiniz ;)

Selamlar.

cadır modelleri cok güzel binali bey yarın bakalım hayırlısı benim minubusunde akıbeti ne olacak cok canım sıtkın hayırlısı artık.

Burak Bey lastikler asfaltta oldukça iyi ses veya titreme yok, normal lastikten herhangi bir farkı yok yani asfaltta, hatta araç kendisini toparladı diyebilirim, kesinlikle tavsiye edebilirim fiyatı da tanesi 250 tl (birkaç yerde bu fiyat 295'e kadar çıkıyordu) Araziye çıktığımız zamanda oradaki performansına bakarız artık...

Fatih Bey hayırdır minibüste ne sorun var?

selimsani' Alıntı:
Burak Bey lastikler asfaltta oldukça iyi ses veya titreme yok, normal lastikten herhangi bir farkı yok yani asfaltta, hatta araç kendisini toparladı diyebilirim, kesinlikle tavsiye edebilirim fiyatı da tanesi 250 tl (birkaç yerde bu fiyat 295'e kadar çıkıyordu) Araziye çıktığımız zamanda oradaki performansına bakarız artık...

Fatih Bey hayırdır minibüste ne sorun var?

Fiyat da gayet iyiymiş.
Nerden aldınız acep.
Benim de ne zamandır aklımda.

Tamam yarın bakarız fatih ustam,canını sıkma herşey olacağına varır allah başka keder vermesin
sorun conta ise kolay çözülür olmadı değiştirirsin,hiç üzme tatlı canını
saygılar

Pendik sanayi sitesinde oltay otomotiv, sitede de çoğu zaman aktif olcay bey, ancak 235x70x16 soracaksanız stoklarda yok, ona bakmıştım ben de...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69493.0

Binali Bey araçta yükseltme oldu 3 cm kadar, çok değil ancak araç kendine geldi diyebilirim, getle yükseltme de 5 cm kadar yapacağız bir daha aya, daha iyi olur o zaman... Ben artık geziyi bekliyorum... Haydi Fatih Bey yok mu bir hareket ;D

selimsani' Alıntı:
Pendik sanayi sitesinde oltay otomotiv, sitede de çoğu zaman aktif olcay bey, ancak 235x70x16 soracaksanız stoklarda yok, ona bakmıştım ben de...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69493.0

Binali Bey araçta yükseltme oldu 3 cm kadar, çok değil ancak araç kendine geldi diyebilirim, getle yükseltme de 5 cm kadar yapacağız bir daha aya, daha iyi olur o zaman... Ben artık geziyi bekliyorum... Haydi Fatih Bey yok mu bir hareket ;D

Tamamdır Selim Bey bir konusayım bakim.
Teşekkürler ilginize.

Selamlar.

sagolun tesekkürler arkadaslar minübüsün bugun motoru acıldı ust silindir kapagı testte gönderildi bakalım bisi cıkacakmı catlak cıkarsa yenisini alacaz artık baskada bisi görünmüyor pstonlarda bişi yok cok ılgınctir hararet belirtiside yok yanı conta kavruk cıkmadı anlamadım yarın belli olur hersey hayırlısı binali bey yarın aksama ancak cıkar diyolar test falan ümraniyerye gidfip gelicekmis biz anlastıgımız gibi sabah 10 gibi bulusalım bakalım işimize

selim kardes cok bekledim kar yagar diye ama sans yagsaydı bi aydos tepesi yapardık artık havaların birasz ısınmasını bekleyip balık ve kanp düsünücez . :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR