Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?
selimsani' Alıntı:
Yok henüz öyle bir yükselme yok bir dahaki aya inşallah (hatun beni eve sokmaz sonra) Lastikleri değiştirdik, bf goodrich taktık, 3 cm bir yükselme oldu...
Herkese slm,
Forum dan biraz uzak kaldık ama is yogunlugundan internete pek giremiyorum. Siz offroad culara bir link göndermek istedim. Cok sıradısı bir arac büyük ihtimalle el yapımı
ama süper birsey, sanırım Fatih bey bunu seyredince ilk düsünecegi sey "Acaba ben bunu yapabilirmiyim?" diye düsünecegine eminim))
ahmet kardes videoyu zevkle izledim güzel arac dört lastik bir birinden bagımsız calısıyor her lastiyin kendisine ayıt bir hirdro motoru olmalı yani sanzıman yok difransiyel yok motor bir hidrolik ponpayı calıstırıyo olmalı. aslında aklımda bir proje var yok diil malatyada gezmek icin . yapacagım bir arac . plakaya gerek olmayan bişiy arazide kullanmak amaclı av veya balık.
afat mı felaketmi ne olduğu belli değil.dere tepe .yengec,timsah.karayılan bütün sürüngenleri kapsayan bir yutar gecer abi ya o,farklı bir mahlukat.Paylaşım için teşekürler.