Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,263
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

Resimler harika fatih bey,programı ayarlamak lazım artık kaçış yok..

Etiketler

Valla zaman uygun olursa geliriz her türlü, program hazır olunca haberimiz olsun....

Arkadaşlar bir etkinlik varsa katılmak isterim.

yapıcaz insdallah havalar ısınmaya baslasın cicek böcek cıksın harika bir yere gidicez

selimsani' Alıntı:
Yok henüz öyle bir yükselme yok bir dahaki aya inşallah (hatun beni eve sokmaz sonra) Lastikleri değiştirdik, bf goodrich taktık, 3 cm bir yükselme oldu...
at leri bulabildin mi ?

Bulduk, olcay bey ayarladı bana, fatih beyi bekliyorum şimdi bir gezi programı yapalım diye ;D Çok iyi lastikler tavsiye ediyorum şiddetle...

Herkese slm,
Forum dan biraz uzak kaldık ama is yogunlugundan internete pek giremiyorum. Siz offroad culara bir link göndermek istedim. Cok sıradısı bir arac büyük ihtimalle el yapımı
ama süper birsey, sanırım Fatih bey bunu seyredince ilk düsünecegi sey "Acaba ben bunu yapabilirmiyim?" diye düsünecegine eminim:smiley:))

http://www.gamaniak.com/video/4844

ahmet kardes videoyu zevkle izledim güzel arac dört lastik bir birinden bagımsız calısıyor her lastiyin kendisine ayıt bir hirdro motoru olmalı yani sanzıman yok difransiyel yok motor bir hidrolik ponpayı calıstırıyo olmalı. aslında aklımda bir proje var yok diil malatyada gezmek icin . yapacagım bir arac . plakaya gerek olmayan bişiy arazide kullanmak amaclı av veya balık.

b2.jpg

baja_vw09.jpg

mavigri01.jpg

baja_vw15.jpg

buggy_02.jpg

afat mı felaketmi ne olduğu belli değil.dere tepe .yengec,timsah.karayılan bütün sürüngenleri kapsayan bir yutar gecer abi ya o,farklı bir mahlukat.Paylaşım için teşekürler.

selimsani' Alıntı:
Bulduk, olcay bey ayarladı bana, fatih beyi bekliyorum şimdi bir gezi programı yapalım diye ;D Çok iyi lastikler tavsiye ediyorum şiddetle...
maliyet nasıl bende düşünüyorum da

Fatih bey
Zaten yapabileceginize inanıyorum. İnsallah gerceklesir. Vosvos larsa bi harika :eek:

aracın son hali var mı nasıl oldu merak ettim ::smiley: dostum

Fotoğraflar yarın inşallah çekebilirsem, geçen hafta çok koşturduk çekemedim hiç...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR