Bir kaç günlük ya da günübirlik seyahatler, kamplar için harika doğal alanları var (göl, yayla, orman mesire alanları...). Ilgaz, Yapraklı özellikle karavanla dahi ulaşabileceğiniz noktalara sahip. Ankara da yakın. Bir kenara not edin derim
Hatta belki PİRİ'yi evde bırakıp,
Sadece kamp aracıyla komple bir karadeniz sahil turu,
Veya sadece Batı Karadeniz Sahil turu atabiliriz bence,
Güzel olur mu? Bence olur...
Bugün dışarıda işlerim vardı. Ve marketlere uğradım. Bimde aradığım yaş hamur mayasını kocaman bir kalıp olarak buldum. Malesef herkes ekmeğe yüklenince hiçbir yerde maya bulunamaz oldu. Şimdi evde epey ihtiyatım oldu. On gün evden çıkmasam yaşar giderim. Ee şu sıra ihtiyatlı olmakta fayda görüyorum.
VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yücel Hocam, ekmek yaparken her seferinde hazır maya kullanmak yerine ekmek hamurundan biraz ayırıp bir sonraki ekmeğin mayası (ekşi maya) olarak kullanabilirsiniz. Ayırdığınız hamuru bir miktar un ile kapatıp buzdolabında ya da ekmek yoğurdunuz kapta serin bir yerde bekletebilirsiniz.