<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="wterra" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
wterra' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
doğru o ismi lazım değil araca landrover dememek lazım..gerçekten de elektronik yumağı yeni nesil araçlar..bu arada sizin aracı da satıyorsunuz sanırım günlük olağan turumda gördüm yine sebebi nedir acaba başka bir land mı?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Aslında Satıp satmadığımdan ben bile emin değilim ;D<br />
<br />
Açık yüreklilikle söylüyorum arabamı çok seviyorum ve kullandığımda satmaktan vazgeçiyorum, vergiler neredeyse eşitlenince bir 98 disco v8 l alıp onumu toplasam diye bir fikir girmişti aklıma ama onlarında düz viteslisini bulamadım , yeni araba almadanda durmam imkansız, zaten satılacağıda yok , laf olsun diye duruyor 3-5 kişi geldi yok çek/senet verelim yok vade yapalım benimde bu işime gelmedi, ilanıda iptal etmedim öyle duruyor.<br />
<br />
Biri çıkarda tiko para alırım derse verirmiyim oda süpheli, dünya para ve zaman harcadım şimdi içinde entegre bilgisayar bile var, ailenin bir ferdi oldu, yani ihtiyacı olmayan tok satıcı konumundayım.<br />
<br />
Selamlar</div>