Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor
seyyah-34' Alıntı:
THE FARUK bey abimiz gelmiş yukarılardan gezimizi izliyor aman efendim hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Ne mutlu size ne güzel hayırlar işlediniz öyle. Taaa Türkiyemizin serhat şehri Kars'a gittiniz orada o masum çocukları sevindirdiniz. Kimbilir nasıl duygular içindesiniz Burada zahmet vermemiş olursak kısaca duygularınızı alabilirmiyiz.
Selamlar kemal abicim..
Kars etkinliğinden takriben 2 saat oldu antalya ya döneli..Malum 12 mart tarihinde antalyadan çımıştım yola ankarada diğer dostlarımla buluşup sivas üzerinden kars a hareket ettik..
Öncelikle gezenbilir off road gurubu 5000 km yol yapıp muhteşem bir sosyal sorumluluk projesini kazasız belasız bitirdiği için oldukça keyifliyim..
Antalya,İstanbul ve Ankaradan oluşan yardım konvoyu kusursuzdu.Tek tek isim vermeden bu ekiple seyahat etmek bir ayrıcalık oldu benim için..
Kars ilinde 5 ayrı istikametde 425 talebeye Bot,Mont,Kırtasiye,Okul Çantası,İç Çamaşırı,Atkı,Bere,Eldiven ve hatta çikolasına kadar götürüp onları mutlu etmek tarif edilemez..
Bir gerçeği oraya gidince gördüm ve irkildim açıkcası ama yanılmamışım.Köy okullarını telefon direğine asılmış küçük bir türk bayrağımızla seçebildik..
Ama tedarikli idik her okul için Atatürk maskı - 200 x 300 cm TÜRK BAYRAĞI ve ATATÜRK BAYRAĞI-Müdür Makamına 100 X 150 cm Direği ile Simli Sancak Bayrağını teslim ettik..
5.000 km sonrası sanki hiç gitmememiş gibi dinç hissetmekteyim kendimi.
Kars ilinde yaşadıklarımızı burada anlatmak sizin konunuzu dağıtır diye endişe ediyorum ve 4 aydır emek verdiğimiz bu projeyi arkadaşlarımla kusursuz bitirdiğimizden dolayı çok gururluyum.
Sevgiyle kalın kemal abicim..