Seyyah Yolda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,532
Ynt: Seyyah Sonunda Yolda

Ahmet hocam, iyi yolculuklar. Torununuza Allahım uzun ömürler versin, sağ ve sağlıkla, ana-babasıyla ve dahi; dede ve babaannesiyle uzun uzun yaşasın. Dedesi gibi sıkı bir kampçı ve karavancı olsun inşallah

Etiketler

İlhan bey dilek ve temennilerin için teşekkür ederim.Bende pazargünü nasipse kayseri yapacağım.

Nekadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha anlıyorum.Süleyman beye,Ferhat'a Gökhan'a sonsuz teşekkür ederim.Levent senin kulaklarını zaten hep çınlatıyoruz.Kürkçü dükkanına nezaman dönerim Allah bilir.Temennilerin içinTeşekkür ederim.

Bugün depo işimi halledip dostlara veda ettim.İsa Ustaya,Hamdi ustaya.savaş ustaya ve diğerlerine teşekkür ederim.

Bugün depo işimi halledip dostlara veda ettim.İsa Ustaya,Hamdi ustaya.savaş ustaya ve diğerlerine teşekkür ederim.

Kırıkkale merkezini valilik ve meydanını resimledim.Ana yolda gördüğüm tabela çok dikkatimi çekti.Evet Kırıkkalye gelip silah müzesi gezilmezmi dedim.Oda ne keşke demeseydim.Gezilmezmiş.Sivillere yasak.Hiç sevemediğim kelime yasak.Bende görevliye o tabelanın kamuya acık alanda işi ne dedim.Sanırım biraz inadım yarın tekrar deneyeceğim.

Ahmet abi bol keyifli bir gezi diliyorum, belki yolun bu tarafa da düşer
Tekerine taş gelmesin...

Kemal teşekkür ederim.Nasipse Karadeniz tur dönüşü uğrıyacağım.Önce Samsun üzeri direk Artvin yapacağım dönüş geze geze olacak.

Mükerrer 1-2 foto var ama silmeye pek gerek yok.

Forum da olur böyle şeyler. Kolaylıklar.

Mesajların sağ üstünde Değiştir butonu vasıtası ile değiştirebilirsiniz.

Ahmet hocam;Kazasız,Belasız,mutlu yolculuklar diliyorum.
Kayseriye gidince erciyese çıkmayı ihmal etme,çok keyif alırsın(doğduğum topraklar)selamlar.

hayırlı yolculuklar ığdıra yolunuz düşermi bilmem ama eğer düşerse burda da bir eviniz olduğunu bilin