KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hocam bir solukta okudum gezinizi. Gerçi Afyon' da da sohbette konu etmiştik. Ancak görsellerle bir başka oluyor. Karavan bitince Karadenize yapmayı düşündüğüm gezinin ilk noktası Gürcistan olmalı. Mazotu fulle dön geriye şeklinde. Paylaşım için teşekkürler. Selamlar.
Mehmet Hocam benim bile canım istiyor.Bahara doğru doğrudan Gürcistanmı yapsam ne yapsam diye ikilemdeyim.Karadenizi gezecek dostlara tavsiye edebilirim.
Mehmet Hocam benim bile canım istiyor.Bahara doğru doğrudan Gürcistanmı yapsam ne yapsam diye ikilemdeyim.Karadenizi gezecek dostlara tavsiye edebilirim.
Adil hocm aracı kendim yaptım.Kendi karavanını yapanlar bölümünde var.Şuan Gaziantepteyim içanadolu turu bitirince karadeniz üzerinden Gürcistanı birdaha yapacağım.
hocam gezinizi zevkle okudum sayenizde gürcistanı birde sizin gözünüzle görmüş oldum yunus gösterisini kaçırdığım için tekrardan üzüldüm bu arada karavan bölümünü sıkça takip ettiğimi fark ettim karavancıların gezme kültürleri vee gezip gördüklerini paylaşmaları çok profesyonelce.biz acemi gezginlerin karavan topiginden öğrenecegimiz cok şey varörneğin BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında topiği benim planladığım balkanlar gezisi için tam bir bilgi hazinesiözellikle kotor a bayıldım orayı görmeden gidersem gözüm açık kalır. yeni doğan torununuzada analı babalı dedeli babaanneli uzun mutlu ve bol gezmeli hayat diliyorum.bu karavan işine de bayıldım uzun vadeli planlarım arasına koyuyorum benim için biçilmiş kaftan.. şimdilik bende karavanı olmayan karavancıyım