su Geçiş Yüksekliği Direk Olarak Hava Emiş Yüksekliğine Endeksli Değildir. Standart Olarak Aracınızda Aks Havalandırmaları Yükseğe Alınmadıysa 40 Cm Suda Ön Arka Aks Ve Diffler Su Dolar...actyon Sports 4x4' Alıntı:çoğu Arazi Aracının Standartı Olan 50 Cm Olması Lazım Ama Hava Emişi Ön Pancurun Hemen Üstünde 80-90 Cm E Falan Denk Geliyor Sanırım, Durgun Suda Dalgayı İyi Takip Ederek Sabit Hızla Yani 70-80 Cm E Kadar Sudan Geçilebilir Diye Tahmin Ediyorum...
ekteki Resimde Sinyalin Ortasındaki Noktaya 80 Cm Demiş Kırmızıyla İşaretlediğim Yerden Motor Hava Çekiyor Aşağı-yukarı 90 Cm Var Orası
(benim Araçta Ölçmüştüm Ben 100 Cm Çıkmıştı Standarta Göre 10 Cm Yüksek Olduğuna Göre 90 Cm Demekki)
Abicim Tuzla servisi ile istişarelerim olmuştu; bu işle ilgilenen bey kalp krizi geçirip rahmetli olmuşsabri yucel' Alıntı:Bizzat Actyon Sportsla Yasadıgım Tecrubelerden
1 Actyonla 80 Cm Sudan Gecebılırsın Aracın Hıcbıryerınden Icerı Kesınlıkle Su Girmez Ama Gecıc Esnasında Batarsan Ve Arac Uzun Sure Suyun Icınde Kalırsa
Yakıt Deposunun Havalandırmasından Su Dolar Yakıta Karısır Enjektorlerın Bozulur .... Kapıyı Acarsan Aracın Icı Su Dolarsa Gecmıs Olsun Ecu Ve Otamatık Sansıman Kontrol Unıtesı Bozulur ...
Motor Hava Emısınden Su Emdırısen Pıston Kolları Egrılır Vsvs
ben Defalarca Suya Gırdım Kaldım Sanzıman Ve Dıfransıyeller Kesınlıkle Su Almıyor Ama Yakıt Deposunun Hava Alma Hortumunu Iptal Etmelısın Daha Oncede Yazmıstım Vsvs
bence Off Road Amaclı Kullanmıorsan 40 50 Cm Daha Derın Sulara Gırme Selamlar ..