Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,267,432

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

forum üyesi sahibi.

17000 tl'ye almıştı aracı harcamıştır o kadar.temiz arabaydı yapılmadan öncede.

merhaba lar...peki bu bj 60 ın motor yapımından sonraki durumu soru işareti yaratırmı insanda ben pek sıcak bakmıyorum acaba yanılıyomuyum üstadlardan yorum alsak inceden ;)yani bu bj60 300binde olsa düsünmeden alırdım ama motorunun yapılmıs olması beni caydırıyo :-\ :-\

aslanaybars' Alıntı:
merhaba lar...peki bu bj 60 ın motor yapımından sonraki durumu soru işareti yaratırmı insanda ben pek sıcak bakmıyorum acaba yanılıyomuyum üstadlardan yorum alsak inceden ;)yani bu bj60 300binde olsa düsünmeden alırdım ama motorunun yapılmıs olması beni caydırıyo :-\ :-\
Valla nasıl yapıldığına bağlı aslında... Benim 3B BJ60 295.000 kmde. Herhalde üstüne 1.000.000 km yapar. 1.500.000 gidenler varmış ;D ;D Orjinal parçalarla toplandıysa sorun olmaması lazım. Esas soru bence bu motor 1.000.000 civarında gittiği için mi yapıldı, yoksa başka birşey mi oldu? 1.000.000 kmden ötürü yapıldıysa kasa yorgunluğu vs düşünülmeli...Gerçi güzel toplanmış gözüküyor.

aslanaybars' Alıntı:

abi valla kilometresi çok olsa çok diyoruz , motoru yapılmış olsa motoru yapılı diyoruz :D

insanoğlu abi napalım kış gelince yaz der yaz gelince kış der ;D ;D ama ben toyotada özellikle zaten baska araclar beni ilgilendirmiyo motoruna cok dikkat ediyorum cok hassasım bu konuda yani herneyse abi bu arada ya senin araca yada umut abinin araca seneye talibim siz 1 sene binin ;D seneye kara verip alcam insallah affınıza sıgınarak söylüyorum :-[

aslanaybars' Alıntı:
insanoğlu abi napalım kış gelince yaz der yaz gelince kış der ;D ;D ama ben toyotada özellikle zaten baska araclar beni ilgilendirmiyo motoruna cok dikkat ediyorum cok hassasım bu konuda yani herneyse abi bu arada ya senin araca yada umut abinin araca seneye talibim siz 1 sene binin ;D seneye kara verip alcam insallah affınıza sıgınarak söylüyorum :-[
Satılık diil benimki bakılık ;D

toyotacı ve off roadcu adamdan araç almak zordur valla pahalıya gelir beni yolda çevirip sat peşin para hemen alalım diyorlar yok diyorum ;D

dogru evet banada deseler bende aynısını derim ama gercekten de tek düsüncem bu umut abinin arac evet hem bakılık hemde ucmalık muhtesem bişey bence son haliyle özellkle kürsat abi seninkide tam bi sehir eskiyası görünümünde umut abi senin araca bişey diyemiyorum tam benlik aslında boy da uzun olunca bende tabi bu işler nasip işi allah saglık sıhhat verdiği sürece hersey olur ama ben gercekten de sınırları zorlıycam sizlerlede birebir görüscem bi gün mutlaka su an takipteyim sadece..

aslanaybars' Alıntı:
dogru evet banada deseler bende aynısını derim ama gercekten de tek düsüncem bu umut abinin arac evet hem bakılık hemde ucmalık muhtesem bişey bence son haliyle özellkle kürsat abi seninkide tam bi sehir eskiyası görünümünde umut abi senin araca bişey diyemiyorum tam benlik aslında boy da uzun olunca bende tabi bu işler nasip işi allah saglık sıhhat verdiği sürece hersey olur ama ben gercekten de sınırları zorlıycam sizlerlede birebir görüscem bi gün mutlaka su an takipteyim sadece..

biz satmasakda elimizden geleni yaparız buluruz bişeyler :smiley:

insallah abi oda olur ama bana yapılı bi arac lazım işlerim dolayısıyla alacagım arac yapılı olsa benim için daha mantıklı su an zaten sitede begendiğim araclardan biri umut abide biride sizde tabi bulunabilirde ama....bakalım sizlerin yardımları olcak tabi yoksa alamam saglam ekip olgugu sürece saglam aracda bulunur...

bu linklediğim araç bence bj60 düşünen birisi için mutlaka bakılması gereken bir araç. Ne halde bilemeyiz motor, şanzuman ama eğer iyi ise alınıp uzun yıllar binilecek bir araç. VX80 lerin sonuncusunu Olcayto abime aldık piyasada vx80 zaten kalmadı elle tutulur :smiley:

aslanaybars' Alıntı:
insallah abi oda olur ama bana yapılı bi arac lazım işlerim dolayısıyla alacagım arac yapılı olsa benim için daha mantıklı su an zaten sitede begendiğim araclardan biri umut abide biride sizde tabi bulunabilirde ama....bakalım sizlerin yardımları olcak tabi yoksa alamam saglam ekip olgugu sürece saglam aracda bulunur...
Gel abi sen Ankaraya gel araç bulunur elbet:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler