Valla nasıl yapıldığına bağlı aslında... Benim 3B BJ60 295.000 kmde. Herhalde üstüne 1.000.000 km yapar. 1.500.000 gidenler varmış ;D ;D Orjinal parçalarla toplandıysa sorun olmaması lazım. Esas soru bence bu motor 1.000.000 civarında gittiği için mi yapıldı, yoksa başka birşey mi oldu? 1.000.000 kmden ötürü yapıldıysa kasa yorgunluğu vs düşünülmeli...Gerçi güzel toplanmış gözüküyor.aslanaybars' Alıntı:merhaba lar...peki bu bj 60 ın motor yapımından sonraki durumu soru işareti yaratırmı insanda ben pek sıcak bakmıyorum acaba yanılıyomuyum üstadlardan yorum alsak incedenyani bu bj60 300binde olsa düsünmeden alırdım ama motorunun yapılmıs olması beni caydırıyo :-\ :-\
aslanaybars' Alıntı:merhaba lar...peki bu bj 60 ın motor yapımından sonraki durumu soru işareti yaratırmı insanda ben pek sıcak bakmıyorum acaba yanılıyomuyum üstadlardan yorum alsak incedenyani bu bj60 300binde olsa düsünmeden alırdım ama motorunun yapılmıs olması beni caydırıyo :-\ :-\
Satılık diil benimki bakılık ;Daslanaybars' Alıntı:insanoğlu abi napalım kış gelince yaz der yaz gelince kış der ;D ;D ama ben toyotada özellikle zaten baska araclar beni ilgilendirmiyo motoruna cok dikkat ediyorum cok hassasım bu konuda yani herneyse abi bu arada ya senin araca yada umut abinin araca seneye talibim siz 1 sene binin ;D seneye kara verip alcam insallah affınıza sıgınarak söylüyorum :-[
aslanaybars' Alıntı:dogru evet banada deseler bende aynısını derim ama gercekten de tek düsüncem bu umut abinin arac evet hem bakılık hemde ucmalık muhtesem bişey bence son haliyle özellkle kürsat abi seninkide tam bi sehir eskiyası görünümünde umut abi senin araca bişey diyemiyorum tam benlik aslında boy da uzun olunca bende tabi bu işler nasip işi allah saglık sıhhat verdiği sürece hersey olur ama ben gercekten de sınırları zorlıycam sizlerlede birebir görüscem bi gün mutlaka su an takipteyim sadece..
Gel abi sen Ankaraya gel araç bulunur elbetaslanaybars' Alıntı:insallah abi oda olur ama bana yapılı bi arac lazım işlerim dolayısıyla alacagım arac yapılı olsa benim için daha mantıklı su an zaten sitede begendiğim araclardan biri umut abide biride sizde tabi bulunabilirde ama....bakalım sizlerin yardımları olcak tabi yoksa alamam saglam ekip olgugu sürece saglam aracda bulunur...