Derneğimizin üyesi Sevgili arkadaşımız Cengiz Kaya , Gönderdiğiniz resimleri yayınladık bu güne kadar, yayınlamaya devam edeceğiz...
Beklentimiz ve merak ettiklerimiz gezi sonrası Resimlerinize ilaveten yaptığınız yol haritanızı , Kaç KM. yol yaptığınızı , gittiğiniz yerlerde yaşanması muhtemel problemler varmıydı.. gibi konularda da bilgi verirseniz memnun olacağız. Facebook sayfasından gördüğümüz kadarıyla Çıldır-Ardahan' dasınız . Batum girişinize çok az kalmış. Yolunuz açık olsun. Tüm Karavancılara selam ve sevgilerimizle,
Tüm Gezenbilir Karavancı dostlar adına .
Öncelikle Cengiz bey ve diğer karavanci dostlar bu görselleri izleme fırsatı verdikleri icin cok cok teşekkürler Leyle hanım sizinde ellerinize sağlık Gökçeada, dan takip, deyiz
Bu arada dostlarinda yolu açık olsun sağlıkla gezilerini tamamlamaları dileği ile
Saygılarımızla Tunay & Tugay
(Bu resmi görünce dayanamadım. Bir kaç kelimede ben ilave edeyim bu görsel 'e .. inanılmaz büyüklükte bir baraj.. yol çok güzel. 2011 senesinde 10 Motorsiklet yol ve baraj yapımı varken geçmiştik bu yoldan çok etkilenmiştik. Gerçekten muhteşem dev bir yapı, yollar ve Tüneller.
Bitmiş halini bizim gözümüzle arkadaşlarımız gördüler... teşekkür ediyorum bende . Leyla Özdağ)
Evettt.... Cengiz Kaya arkadaşımızdan mesaj ve görselller geldi...
09/06/2014 Pazartesi. Gürciştan-Batum. Hopa'dan erkenden hareket ederek Batum'a geçtik.Önce Şehir turları arkasından hanımların alışveriş turu.Gurup tekrar ikiye ayrılarak bir kısmımız Gürcistan'da kaldı diğer gurubumuz Rize-Ayder yaylasına çıktı.