Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blueclours Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,634

Etiketler
Ynt: Vitara'nın Sevmediğiniz Yönleri

4lastığe zincir takılmasıyla yani maxsimum yapabileceği ne olabilir

Şimdilik ortaya çıkanlar ;)
(2005 Grand Vitara 1.6 3K)

1- Çamurda ön fren kaliper muhafazalarına giren çamurun kuruduktan sonra ses yapması
2- Arka yan camların kenarında bulunan havalandırmadan içeriye toz alması

gokhan5234' Alıntı:
bakım malıyetı derken suzılerde bu okadar masraflı olmuyor sanzuamyagını dgru ve zamnında degıssenız sorun cıkarmaz hadı cıkardı dıyelım komple otomatık sanzumanı bın tl ye alma ımkanınız var

suzukide böyle bir dünya yok, bazı parçaları ciddi pahalı ve zor bulunuyor. suzukinin tek kötü yanı japon olduğu için parçalarının araç maliyetine göre lüzumsuz pahalı satılması. Bunun en büyük nedenide parçaları toptan getirenler.

hiç araştırmamışdım ama kafamdam en cok korkudanda landrover demişdim:smiley: demeki iyce araştırmak gerek markaları

blueclours' Alıntı:
hiç araştırmamışdım ama kafamdam en cok korkudanda landrover demişdim:smiley: demeki iyce araştırmak gerek markaları

japon araçları zor kırılır parçasıda zordur bu sebeple çünkü az arıza çıkarttığı için parça stoğu tutmazlar

LR ise daha sık arıza çıkartır parçası boldur, stoklar parça doludur :smiley:

önemli parçaları bulunur heralde ama jıns jıns arzaların parçaları zor bulunuor demek

''ben en çok kapı iç açma kollarından rahatsızım ''

bu sorun ihtiyarlık sorunu çözümü var kola baglı olan tel orjnal şekli yamuk tur..uzayıp düzleştiginde kol kırma hastalığı yapar..kol biraz yamultulularak..boyu azcık kısaltılınca..problem bitiyor.. ;)

oguz1134' Alıntı:

bu sorun ihtiyarlık sorunu çözümü var kola baglı olan tel orjnal şekli yamuk tur..uzayıp düzleştiginde kol kırma hastalığı yapar..kol biraz yamultulularak..boyu azcık kısaltılınca..problem bitiyor.. ;)
aynı uygulamayı ben ıstanbul grand otoda yaptırtdım ogun bugundur kapı kolu kırmıyo 2 ay oldu kesınlıkle duzgun ve pratık bır cozum ;) ;)

oguz1134' Alıntı:

yaptım abi saol ama 3 kol kırdıktan sonra uyandım şimdi sorunsuz açılıyor ama diğerleri orjinal olduğu halde açmaya çalışırken cızırtı benzeri ses yapıyolar onlara nasın çözüm bulurum birde bu tel mekanizma komple bulunabilirmi onu araştırıyorum.

bu arada birde dış açma kollarının açma mekanizmasına bağlandığı plastik kilitli segmanlarından biri kırılmıştı dış açma kolu boşa düşmüştü toyota corollaların segmanı uydu belki lazım olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.