Bizleri takip eden sevgili dostlarrta avrupa'yı etkisi altına alan sel felaketi sebiyle rotamızda değişiklik yapmak zorunda kaldık.Rotamız üzerinde bulunan Salzburg civarı şu an afet bölgesi yaklaşık iki hafta boyunca da hava kapalı görülüyor.
Yeni rotamız Fransa'nın provence bölgesi.Karavancılığın güzel yanı da bu evimiz arkamızda hemen yeni rotalara yelken açmak kolay....
rotamızda değişiklik yapmak zorunda kaldık.Rotamız üzerinde bulunan Salzburg civarı şu an afet bölgesi yaklaşık iki hafta boyunca da hava kapalı görülüyor.
Yeni rotamız Fransa'nın provence bölgesi.Karavancılığın güzel yanı da bu evimiz arkamızda hemen yeni rotalara yelken açmak kolay....
Nevzat hocam:eski rotaya göre 100 km civarında kısa bir güzergah.Bizde acaba Atlantik kıyılarına kadar uzananilirmiyiz diye düşünmüyor değiliz .Selamlar...
Karavanımız artık tam olarak hazır yarın öğleden sonra yola koyuluyoruz.Bakalım bu sene yollarda uzak diyarlar da bizleri neler bekliyor olacak kalın sağlıcak ile....
Nevzat hocam:eski rotaya göre 100 km civarında kısa bir güzergah.Bizde acaba Atlantik kıyılarına kadar uzananilirmiyiz diye düşünmüyor değiliz .Selamlar...
Ben de tam kıyı hedefi yazacaktım yeni mesaj var diye uyardı. Ben de gugıldan kıyıyı tarıyordum. Dalgalı bir yer ama Atlas Okyanusu kıyısına bir "sobe" yapmak da fena olmaz hani.