geziye devam ha abi. şimdide gürcistandayım. inan buralar cok soğuk. memleketime kurban olayım, insanlar denize giriyor.
yeni resimlerinide bekliyorum abi keyfin daim olsun.
geziye devam ha abi. şimdide gürcistandayım. inan buralar cok soğuk. memleketime kurban olayım, insanlar denize giriyor.
yeni resimlerinide bekliyorum abi keyfin daim olsun.
vallahi Levent kardeşim mazot artık kaç para olursa olsun karavancılık ruhu daha çok basıyor.yaz geldi güneş var deniz var.biraz da sağlık iş tamam saygılar
Değerli karavancı ve Gezenbilir dostlarım halen antalyadayım ve burdada kalmayı ay sonuna kadar sürdürecem.Sizden ricam bundan sonraki antalya,alanya,mersin,adana,gaziantep,sivas,tokat,amasya.samsun.noktasında olan arkadaşlarım verdiğim çep tel beni arıyarak bir kahvemi içmeye gelirlerse çok sevinirim.0535 253 50 85 ulaşırsanız sevinirim.saygılar
Değerli karavancı ve Gezenbilir dostlarım halen antalyadayım ve burdada kalmayı ay sonuna kadar sürdürecem.Sizden ricam bundan sonraki antalya,alanya,mersin,adana,gaziantep,sivas,tokat,amasya.samsun.noktasında olan arkadaşlarım verdiğim çep tel beni arıyarak bir kahvemi içmeye gelirlerse çok sevinirim.0535 253 50 85 ulaşırsanız sevinirim.saygılar
Abi Alanyadan sonra muhakkak güzel yerler ve uğrayacağın kişiler vardır ama yoksa Yeşilovacıkta Allahın izniyle görüşürüz. Hatta bugün muhtemelen beğeneceğin ve konaklayacağın yerde motorcu arkadaşlarla piknik yaptık. Su tuvalet ve sınırsız kalma süresi mevcut...)
Ayhan abi yetisebilirsem mutlaka ziyaret edecegim. Nerdeyse bizim evin onunden gecmissiniz Lara pajina giderken. Bugun pazar vardi insallah atlamadiniz.