Değerli dostlar tabiki kilo alıncada verilir ama ne varki bu güzel gezinin güzel dostlarıylada bir araya gelince boş ver gidince ocağıma yemem diyorsun.Bu haftaki yayla gezimizde de yine yöre yemekleri vardı.Sağolsun Mersindeki dostlarım çoğu asker onlarla beraber olduk toros yaylalarında.Ve karakoldaki o marifetli köpeklerle tanııştım ve onların hünerlerini izledim.burdan bırkaç resim
Canım kardeşim evet burdayım çarşamba öylen çıkıyorum ama sıcak çermikteyim cumaya kadar yolun düşerse beklerim senin aracada binemedik ama olsun.Dükkana uğradım şehir dısında dediler.Saygılarımla
Canım kardeşim evet burdayım çarşamba öylen çıkıyorum ama sıcak çermikteyim cumaya kadar yolun düşerse beklerim senin aracada binemedik ama olsun.Dükkana uğradım şehir dısında dediler.Saygılarımla
Bülent kardeşim çok gelmek istedim ama olmadı.Artık Sivastan devam edecem.Dünde yeğenim Hakan Karaoğlan boksör olan milli takım antörünüydü TOKATTA kaza geçirdi bu günde Sivasta cenazesi kalktı..Allahtan rahmet diliyorum burdan.Spor camiyasınında başı sağolsun.İnşallah başka yerlerde görüşmek üzere