arkadaşlarım biliyorsunuz her bölgenin hava durumu aşağı yukarı belli akbüke geldiğimden beri çok abartı güzel güneşli hava da bulamamıstım.ama bulduğum günde motorumu karavandan indirdim bir ufak akbük koyları yapayım dedim bir kaç resim
arkadaşlarım biliyorsunuz her bölgenin hava durumu aşağı yukarı belli akbüke geldiğimden beri çok abartı güzel güneşli hava da bulamamıstım.ama bulduğum günde motorumu karavandan indirdim bir ufak akbük koyları yapayım dedim bir kaç resim
ayrıca çok sevdiğim erdekten akbüke taşınan asker paşamızla yılbaşı geçirdik ama ne varki evde bulunan biblo gibi duran iki kedisini burdan paylaşmak istedim.sarı olan sarman beyaz olanda minoş.hepside bir biblo kedi sevenlere duyurulur.bunuda burdan paylaşmak istedim
ayrıca çok sevdiğim erdekten akbüke taşınan asker paşamızla yılbaşı geçirdik ama ne varki evde bulunan biblo gibi duran iki kedisini burdan paylaşmak istedim.sarı olan sarman beyaz olanda minoş.hepside bir biblo kedi sevenlere duyurulur.bunuda burdan paylaşmak istedim
değerli dostlarım evet bodrumdayım 1 ay burdayım bana yaıkn olan veya buraya rotası olan arkadaşları bekliyorum onlarla tanışmak onlarla bir çay içmeyi arzuluyorum.eğer bana cep ulaşmak veya mesaj atmak isterseniz.0535 253 50 85.vaya facebook tan k_vatansever58@hotmail.com görüşe bilirim saygılar sunuyorum
Ayhan bey biz çalışanlar içinde gezin , koylara indiğiniz zaman çalışan karavancılar için selam getirdim diye bağırın, hissederiz, mutlu oluruz, içimiz ısınır ,
güle güle gezin tekerinize taş değmesin, selamlar
Oh, vallahi sefanız olsun Ayhan beyciğim imrendim ama kıskanmadım (gözüm kalmaz yani ) Size can'ı yürekten boool keyifli ve de gönlünüze göre bir yolculuk/tatil diliyorum.
Bizimle o sıcak yöre fotoğraflarını arada sırada da olsa böyle paylaşmanız, herhalde benim gibi diğer arkadaşlarımızın da bu ayaz günlerde yüreğini ısıtacaktır. Yolunuz açık, sefanız bol olsun inşallah.
Merhabalar,
Yolunuz hep açık olsun, iyi geziler diliyorum, Çanakkale'ye yolunuz düşerse öncelikle bir bardak çay ikram ederim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.