Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 342,799
Arkadaşlar,
Biz kampçılığımızda üç şey isteriz,
Sevgi, barış ve dostluk...
Genel manada bunlar için kamp yaparız.

Son düzenleme:

Etiketler
450 Gr'lık vidalı kartuş ne kadar pahalılanmış... Nerdeyse yüz tl ödedim. Bir tane yedek bulundurayım dedim de. Uçmuş fiyatı gerçekten...

Gelen her zamla motokaravan fiyatları uçuşa geçerken, Etkinliklerin mazot olarak maliyetleri de arttıkça arttı. Sanırım hiçbir zaman tam boy bir karavan alamayacağım. Olsun ben de mini kampervanım Güçlü ile takılmaya devam ederim yani...

Güçlü 100 km'de 7 litre civarı yakıyor. Tam boy bir karavan en azından 11-12 lt yakacak. Bence çok da mantıklı değil bazen düşününce...

Son düzenleme:

Çekme karavan birçok şeyin çözümü ama cezası belli başlı bir yerlere gitmek olsa da biz hep yaptığımız gibi onunla da her yere gideriz gerekirse. Zaten gerekmiyor da çünkü Güçlü de bir kişilik yer daima hazır. Biz izciyiz daima hazır olan seçenekleri severiz.

Yine de 2017 model olan karavanımı önümüzdeki günlerde bir revizyona sokacağım. Niyetim en azından önümüzdeki üç yıl elimdeki araç gereç setini böylece kullanmak. Gerisi allah kerim.

Çekme karavan bir noktaya gidilip orada kıpırdamadan kalınan tatiller için çok iyidir. Ben de karavanımla böyle tatil planları yapıp uygulamayı düşünüyorum.