hocam bu kitap dinleme işi azcık tembellik gibi geldi bana okumak daha düş dünyamızı hareket ettirmiyor mu ne dersin ancak kitap ister oku ister dinle çok iyi bir faaliyet 10 numarasın
hocam bu kitap dinleme işi azcık tembellik gibi geldi bana okumak daha düş dünyamızı hareket ettirmiyor mu ne dersin ancak kitap ister oku ister dinle çok iyi bir faaliyet 10 numarasın
Tam metni seslendirdikleri için yine zihnimiz ve hayal gücümüz çalışıyor. Dinlerken konsantre olmak önemli. Bence kitap okumak da, dinlemek de çok zevkli
Günaydın hocam, benim takıldığım TRT arşiv uygulaması var , duymadı iseniz ; Cenk Koray ın yarışmaları gibi nostaljik yayınlar yanı sıra Yılmaz Erdogan 'ın nasıl senorya yazılır, oyuncu olunur, film çekilir gibi eğitici bölümler var ilgi çekici.
Bugün Öğretmen Ankarakartımın vizesini yaptıracağım. Belki artık Güçlü ile Gölbaşı'na kadar gidip oradan EGO (Otobüs) binerim çünkü yakıt masrafım çok fazla tutuyor. Bu yöntem biraz maliyeti düşürebilir...
Bugün Öğretmen Ankarakartımın vizesini yaptıracağım. Belki artık Güçlü ile Gölbaşı'na kadar gidip oradan EGO (Otobüs) binerim çünkü yakıt masrafım çok fazla tutuyor. Bu yöntem biraz maliyeti düşürebilir...
hocam benim işyerim evime 10 km gidiş dönüş 20 km bende işim olduğu zaman ve hafta sonları ancak araç ile gidiyorum diğer günler otobüs ile yoksa baş olmuyor ne yazıkk i
Ankarakartımın vizesini Demetevler metro da smart banko da hallettim.
Bir ses sistemim vardı sesi iyi çıkmıyordu. Elektronikçiye vermiştim. Onu alacağım. Demetevler'de her şey var...
hocam benim işyerim evime 10 km gidiş dönüş 20 km bende işim olduğu zaman ve hafta sonları ancak araç ile gidiyorum diğer günler otobüs ile yoksa baş olmuyor ne yazıkk i