Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 264,922

Etiketler
Arkadaşlar,
Ben kim ne derse desin özgürce istediğim hayatı yaşayan birisiyim. Benim yaptığım her şey zaten severek ve gönülden yapıldı. Hiçbir konuda bir pişmanlık duymamı gerektiren bir durum yok ortada. Yaşadım, sevdim, mutlu oldum. Ben bir kampçı gezginim. İstediğim her kampa giderim. Kimse de bana karışamaz. Yollarda olmaya devam edeceğim.
 


5000 Mah Powerbank kullanıyordum. Şimdi 10000Mah lık bir powerbank daha alıyorum. Her ikisini beraber kullanırsam yanımda 15000Mah taşıyabilmiş olacağım.

Vodafone TV için taşıdığım ikinci hattı artık evde bırakacağım. Vodafone TV üyeliğinden şimdilik ayrıldım. Tek telefonla idare edeceğim. Zaten çoğunlukla Power App'ten Power FM dinliyorum. Bazen de Storytelden kitap dinliyorum. Bunları asıl kullandığım telefonumla yapacağım artık...
 





Bugün de çok şükür yemeğimi yaptım. Kıymalı kereviz pişirdim. Lüks tüketmiyorum ama çok şükür hala kazandığım helal parayla karnımı doyurabiliyorum. Hayatımda asla kimseye muhtaç olmadım arkadaşlar, Eşim de olmadı. Bu tip konularda yalan söyleyenler ileri dereceden aşağılık mahluklardı. İnsan olmadıkları için kendileriyle görüşme gereği duymuyorum.
 

Bu tip konularda yalan söyleyen sözde insan türü çok tehlikelidir. Sürekli düşük kaliteli eğitim görmüş toplum kesiminin klişeleri ile insanlara saldırıyorlar. Ama bunları da aşacağız bir gün. İnanıyorum. Güzel günler göreceğiz... Özgürce yaşamaya devam... Ne demiştik? Önemli olan yaşamaktır. Özgürce yaşayabiliyorsak demek ki doğru yoldayız...
 


Bu arada sigara sloganı kullanmışım arkadaşlar,
Sigara sağlığa zararlıdır.
Sizin kesenize zararlıdır. Kötü kokmanıza yol açar...
Senelerce pençesinden kurtulamadığım
Bu musibetin hiçbir iyi yanı yoktur.
Sakın haa içmiyorsanız bir kereliğine bile denemeyin gençler...
Yücel Ağabeyinizden size önemli bir tavsiyedir.
 



Barışçı olduğu ve Dünya'ya güzel baktığı sürece herkesle aynı kampta olabilirim arkadaşlar...
Benim kırmızı çizgilerim yasaklı madde kullanmak ve silah seviciliği.
Bu gibi durumlarda da kimseye bir şey demem ama oradan tez zamanda ayrılmaya bakarım.
 

Perşembe'yi de bitirdik. Yarın haftanın son günü. Cuma yani tatilin başlangıcı olan mübarek gün... Bakalım inşallah bu Cuma iyi geçsin, hayırlı bir Cuma olsun inşallah...
Bu gecelik de benden bu kadar...
İyi geceler efendim...
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,439
Mesajlar
1,517,967
Kayıtlı Üye Sayımız
172,092
Kaydolan Son Üyemiz
yigityigitcelik@gmai

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst